Clujenii de la Life is Hard investesc 5 milioane de lei în dezvoltarea unei platforme dedicate startup-urilor și IMM-urilor

Okey.ro este o soluție modulară în cloud, care oferă firmelor mici și mijlocii acces instant la o suită de unelte digitale de gestionare eficientă a afacerii: facturator, document storage, gestiunea clienților și a contractelor, registru de corespondență, export de date către aplicațiile cele mai cunoscute de contabilitate.

Platforma are acum peste 2.000 de utilizatori. Mai mult de un sfert dintre ei vin din startup-uri. Compania estimează că, la momentul finalizării investițiilor prin acest proiect, Okey.ro va trece de 6.000 de conturi. Suma investită provine din finanțare europeană. Contractul are valoare totală de 5.058.597,14 lei, dintre care 2.443.996,51 reprezintă finanțare nerambursabilă. “Acest proiect ne va permite să creștem mobilitatea platformei și să oferim utilizatorilor acces la 17 funcționalități și module noi, precum cel de management de resurse umane, managementul activelor firmei sau al relațiilor cu partenerii – o serie de procese complet automatizate, care să eficientizeze activitățile IMM-urilor și să le crească competitivitatea”, precizează Erik Barna (foto), CEO Life is Hard.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

O altă verticală de business pe care Life is Hard o consolidează în 2018 este portofoliul de competențe și soluții IT destinate industriei de Asigurări și Banking. Compania are în plan dezvoltarea unui departament de Automatizare Inteligentă, prin care să ofere asiguratorilor și clienților din industria bancară soluții și expertiză pentru utilizarea și implementarea tehnologiilor de automatizare a proceselor. “Specializarea inteligentă în acest domeniu este o prioritate pentru noi. Pe lângă consolidarea competențelor interne, ne uităm cu interes și către companii fintech și healthcare, pentru posibile investiții sau achiziții”, spune Erik Barna.

Zona de tehnologie smart pentru comunități este o altă direcție strategică. În ultimii doi ani, Life is Hard a dezvoltat o suită de cinci aplicații ce susțin proiectul Alba-Iulia Smart City și, alături de Clusterul CLUJ-IT, compania urmărește și este implicată activ în strategia de Digitalizare a județului Cluj și strategia de proiect Smart City a orașului Cluj.

Articolul anterior

Randstad: Angajatorii sunt dispuși să ofere salarii cu până la 15 la sută mai mari pentru atragerea talentelor

Articolul următor

Românii care construiesc o "mașină" de Formula 1

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share