Banner

Coca-Cola HBC România are un nou Country HR Manager

Departamentul de Resurse Umane al celei mai mari companii de pe piaţa de băuturi din România, Coca-Cola HBC, este coordonat, din luna mai, de Mihaela Ioniţă.

Noul Country HR Manager a intrat în Sistemul Coca-Cola în iulie 2013, în rolul de People Services Manager în cadrul Coca-Cola Hellenic BSO (Shared Services Centre), și a coordonat livrarea de servicii HR către 22 de operaţiuni din Grup. În septembrie 2015, a preluat conducerea funcţiunii BSO Continuous Processes Improvement şi a coordonat implementarea unor proiecte cheie de optimizare de procese. Experienţa pe care Mihaela Ioniță o aduce în Coca-Cola HBC România este o combinaţie de consultanţă de management, vânzări, operaţiuni şi management HR. Înainte de a se alătura Coca-Cola HBC, Mihaela Ioniţă a deţinut funcţia de Director Resurse Umane Xerox România & Central Eastern Europe Distributor Group. În cadrul Xerox România, a ocupat şi rolurile de Strategic Accounts Operations Delivery Manager şi Operations Business Development Manager. Anterior, a colaborat cu două companii de consultanţă importante, KPMG şi Deloitte.

Corina Licea, care a deţinut acest rol din martie 2013, a fost promovată la nivel de Grup şi este acum Group Talent Acquisition and Identification Manager. S-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în octombrie 2011 și a avut, la acea vreme, rolul de Capability Manager. În martie 2013, a fost promovată în rolul de Country HR Manager. În perioada în care a coordonat echipa de resurse umane a celei mai mari companii de băuturi din România, Corina Licea a regândit şi optimizat atât structura, cât şi procesele specifice departamentului. Fostul Country HR Manager şi echipa sa au avut un rol esenţial în strategia de atragere, dezvoltare şi de retenţie a talentelor, în strategia de angajament al angajaţilor companiei, proiecte ce au avut ca rezultat clasarea Coca-Cola HBC România pe locul I în topul celor mai doriţi angajatori de pe piaţa locală a bunurilor de larg consum. Înainte de a se alătura Coca-Cola HBC, Corina Licea a deţinut diverse funcţii de management în HR, în companii precum AVIVA, Alison Hayes şi AIMS Human Capital. Deține un MBA, acordat de Business School of Management şi Universitatea din Ottawa.

DESPRE COCA-COLA HBC

Este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola, cu vânzări de peste două miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, are operațiuni în 28 de țări și servește o populație de aproximativ 590 milioane de oameni. În România, ca în toate țările în care își desfășoară activitatea, Coca-Cola deține și funcționează pe baza unui sistem propriu, ce include toate verigile necesare producerii și distribuției produselor către consumatori. În România, acest sistem este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) și partenerul său, Coca-Cola Hellenic (Coca-Cola HBC România), care îmbuteliază și distribuie produsele Coca-Cola sub licența The Coca-Cola Company.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share