Unicredit Bank are un nou prim-vicepreședinte executiv

După numirea de către Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank România și primirea aprobării BNR, Feza Tan și-a început mandatul ca prim-vicepreședinte executiv și membru al Directoratului UniCredit Bank.

Licențiată în economie și absolventă a unui program în Managementul Riscului la Manchester Business School, Feza Tan are o carieră de aproape 30 de ani în sistemul bancar și o importantă experiență managerială. Din 2018, a fost CEO al UniCredit Bank Serbia.

Feza Tan și-a început cariera în banca Yapi Kredi, din Turcia, în 1993, ca Management Trainee în structura de Creditare Corporate, și a devenit, după doi ani, analist în structura de Creditare Corporate. În 1997, a fost numită Corporate and Project Finance Underwriting Manager, la conducerea primei echipe specializate în finanțările de proiecte din Turcia.

Din 2001, a devenit Head of Corporate and Commercial Credit Underwriting, iar din 2009 a preluat rolul de Head of Corporate and Commercial Credit, pe care a deținut-o până în 2013, când a fost numită Head of Corporate and Investment Banking și membru al Directoratului. A fost și membru al Comitetului de Credit, Comitetelor de Audit și Consiliului de Supraveghere pentru entitățile de leasing și factoring, dar și pentru trei subsidiare din străinătate ale Yapi Kredi.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană de succes, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, ce oferă o rețea unică vest, central şi est-europeană bazei sale de clienți. Grupul este prezent în România prin UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Articolul anterior

CEO-ul Apple a câștigat de 1.400 de ori mai mult decât un angajat obișnuit al companiei, anul trecut

Articolul următor

Emma Zeicescu se alătură Philip Morris România, ca director de comunicare, după două decenii în presă

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share