Banner

Cognizant Softvision vrea să-și mărească echipa cu cel puțin 500 de oameni, până la sfârșitul anului

Lider global pe piața software, Cognizant Softvision își dezvoltă operațiunile din România, pentru a răspunde unei cereri crescute pentru soluții de dezvoltare și transformare digitală utilizate de clienți de top din domeniul serviciilor financiare, asigurări, retail, turism și alte industrii.

Planurile de creștere a echipei vizează recrutarea a cel puțin 500 de profesioniști în domeniul tehnologiei creative, până la finalul anului. Posturile disponibile pot fi găsite aici. Cu o echipă formată acum din circa 1.700 de profesioniști IT, în România, Cognizant este unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul tehnologiei din țară. Compania s-a clasat pe poziția a 19-a în “Top 100 de angajatori”, realizat de Capital în iulie 2019, indiferent de domeniul de activitate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pe lângă extinderea echipei, divizia de Digital Engineering din Cognizant plănuiește lansarea de noi studiouri de design, în zone-cheie din București, Iași și Timișoara. Portofoliul global al Cognizant Softvision include clienți precum Groupon, Macy’s și Mozilla. România este un hub al rețelei globale Cognizant Softvision, ce cuprinde un portofoliu de peste 3.000 de produse dezvoltate și profesioniști în domeniul IT și design, care lucrează din 30 de studiouri prezente în nouă țări, pe cinci continente.

Înființată la Cluj-Napoca, în urmă cu peste 20 de ani, Softvision a fost achiziționată, anul trecut, de Cognizant, un “gigant” care a înregistrat venituri de 16,13 miliarde de dolari, în 2018. Achiziția de anul trecut a creat una dintre cele mai puternice companii din lume în domeniul dezvoltării digitale și un lider în dezvoltarea produselor software.

Noul brand Cognizant Softvision a fost lansat oficial în august, la Untold, festival ce a atras peste 350.000 de participanți în 2019. În calitate de Innovation Partner, Cognizant Softvision a dezvoltat aplicația smart assistant a festivalului și un smart info chatbot.

“România este un pol important de inovație digitală, cu unele dintre cele mai bune talente în design și software din lume. Planurile de extindere ne consolidează reputația, construită prin calitate, sustenabilitate și o dezvoltare sănătoasă a business-ului, în ultimele două decenii. Dezvoltăm unele dintre cele mai atrăgătoare produse software, pentru companii de top din lume. Am contribuit la transformarea modului în care companiile concep, dezvoltă și realizează business, prin software. În compania noastră, cei mai talentați ingineri software își asumă provocări și se dezvoltă lucrând la proiecte ce transformă multe industrii”, declară Malcolm Frank (foto), președinte Cognizant Digital Business.

Cognizant Softvision aniversează echipa tehnică globală între 9 și 13 septembrie, prin organizarea la București a evenimentului Programmers’ Week, care coincide cu Ziua Internațională a Programatorului. Prima ediție a avut loc în țară, în urmă cu cinci ani, iar anul acesta cuprinde webminarii globale, o conferință tech și anunță cel mai mare coding contest organizat până acum în România, în 19-20 octombrie.

DESPRE COGNIZANT SOFTVISION

Este lider în domeniul soluțiilor software. Creează soluții de impact și produse digitale complete, ce conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. A colaborat cu unele dintre cele mai mari companii din lume, iar experiența în dezvoltarea de produse și soluții digitale și expertiza în design se îmbină cu cunoștințele clienților, sistemelor și infrastructura aplicațiilor de expertiză ale Cognizant.

Cognizant Softvision și Cognizant Digital Engineering formează o echipă de peste 11.000 de profesioniști și o rețea de 30 de studiouri prezente în nouă țări. Compania este prezentă pe piața din România din 1998, iar acum este formată din circa 1.700 de profesioniști care lucrează în studiourile din București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

Cognizant este unul dintre cei mai puternici jucători din IT la nivel global. Are sediul central în SUA, apare pe locul 193 în topul Fortune 500 și este listat constant printre cele mai admirate companii din lume.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share