Compania americană de software TaxDome intră pe piața din România

Foto: katemangostar @ freepik

TaxDome, o companie de software de top, cu soluții de management pentru firmele de contabilitate, intră pe piața din România.

Cu o prezență puternică în SUA și la nivel international, TaxDome furnizează o platformă inovatoare pentru firmele de contabilitate și resurse umane și pentru consultanții fiscali din România. Cu un portofoliu de peste 10.000 de clienți, companii medii și mari care comunică cu contabilii lor în peste zece limbi, și trei milioane de utilizatori în lume, TaxDome adaugă România la planurile sale de expansiune. România este a 26-a țară și prima din Europa de Est în care compania americană de software se extinde.

“Decizia de a intra pe această piață a fost luată de conducerea TaxDome în SUA, după o evaluare atentă a potențialului economic și a nevoii în creștere pentru soluții IT inovatoare în domeniul contabilității. Economia României, caracterizată prin creștere rapidă și o tendință ascendentă în digitalizare, împreună cu disponibilitatea profesioniștilor bine pregătiți în IT, oferă cadrul ideal pentru soluția noastră, destinată optimizării și eficientizării firmelor de contabilitate.

Inițiativa de a se extinde aici reflectă misiunea globală TaxDome de a dota profesioniștii contabili și firmele de contabilitate cu tehnologie de ultimă oră. Aceasta include simplificarea procedurilor, îmbunătățirea comunicării cu clienții și asigurarea unei gestionări sigure ale documentelor. Soluția noastră poate ajuta afacerile locale să se dezvolte și să răspundă eficient necesităților de conformitate.

Strategia de a servi piața românească este susținută de poziția țării în Europa de Est și de statutul său de hub tehnologic emergent, aspecte ce ne facilitează deservirea eficientă a nevoilor locale și extinderea prezenței noastre in regiune”, spune Alina Goldenberg, Country Manager TaxDome România.

TaxDome oferă o platformă all in-one, cu o suită de funcții ce include managementul documentelor, comunicarea cu clienții, gestionarea programărilor și automatizarea fluxurilor de lucru în firmele de contabilitate. Furnizorul de software estimează o cifră de afaceri de 125.000 de euro în primul an în România.

Strategia TaxDome se concentrează pe atragerea de clienți early adopters, menținerea prețurilor accesibile și furnizarea de asistență și servicii de implementare gratuite, ca să asigure o adaptare rapidă locală și accesibilitate largă. TaxDome își propune să colaboreze cu o gamă largă de clienți din domeniul contabilității și se va concentra în special pe firmele medii și mari, dar oferă soluții și pentru companiile mici. Obiectivul companiei este să atragă 100 de clienți în primul an.

Echipa locală este condusă de Country Manager-ul Alina Goldenberg, care are o bogată experiență în contabilitate și este membră CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România). Alături de ea, un alt membru al echipei se dedică personalizării serviciilor și platformei TaxDome pentru a se alinia cu normele și practicile contabile din România. Planul companiei include o extindere semnificativă a echipei locale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share