Concurență pentru Revolut: Monese lansează conturile IBAN românești și un serviciu de relații cu clienții în română

Din 11 februarie, Monese lansează conturile pentru România. Noile conturi de RON aduc două premiere pentru un serviciu de fintech internațional în România: IBAN-uri românești și un serviciu de relații cu clienții în limba română.

Cu Monese, clienții pot deschide un cont RON multi-valută în câteva minute, pot primi salarii, pot face transferuri rapide și gratuite către conturile de RON, EUR și GBP ale altor clienți Monese și pot face transferuri locale gratuite în RON. Clienții care locuiesc în România vor putea folosi cardul Monese RON cu Apple Pay oriunde în lume este acceptat acest serviciu.

“Decizia de a lansa acest serviciu în România, ca parte a planului nostru de extindere, a fost un lucru natural. Deservim sute de mii de clienți români în Europa, prin conturile noastre de EUR și GBP. Știm că mulți dintre ei așteaptă deja cu interes lansarea conturilor Monese pentru România  și își doresc o ofertă de servicii localizate, rapide și ușor de utilizat. Acești clienți sunt nemulțumiți de serviciile tradiționale bancare, care se adaptează prea greu la nevoile și stilul lor de viață”, spune Norris Koppel, fondator și CEO al Monese.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

IBAN-urile românești sunt oferite de Libra Internet Bank. Utilizatorii Monese RON vor putea primi salariile, vor putea face plăți locale și cumpărături online. Conturile Monese sunt disponibile în trei planuri tarifare, cu alocații de retragere gratuită de la ATM-uri internaționale și cheltuieli în valută de pe card. Toate conturile includ un card de debit Mastercard contactless.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Peste două milioane de oameni folosesc serviciile Monese, iar numărul lor crește cu peste 100.000 în fiecare lună. Ei folosesc serviciul drept cont bancar principal – 70 la sută din fondurile primite reprezintă venituri salariale.

Contul Monese vine cu trei planuri tarifare, iar clienții au libertatea de a schimba între aceste planuri în funcție de nevoile lor.

Monese Simple (gratuit). Retrageri ATM gratuite de până la 1.000 lei pe lună și alocație gratuită de cheltuieli în valută de până la 10.000 lei pe lună. Transferurile în valută sunt instante și gratuite către alte conturi Monese (taxă de doi la sută pentru transferurile spre conturi non-Monese).

Monese Classic (24,95 lei/ lună). Retrageri ATM gratuite de până la 4.500 lei pe lună și alocație gratuită de cheltuieli în valută de până la 45.000 lei pe lună. Transferurile în valută sunt instante și gratuite către conturi Monese (0,5 la sută pentru transferurile către conturi non-Monese).  

Monese Premium (69,95 lei/ lună). Alocație nelimitată și gratuitate la orice retragere ATM, top-up-uri, folosire în valută și transferuri FX.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share