Connect IT aduce împreună specialiști și pasionați de tehnologie din 11 orașe din România, Bulgaria și Republica Moldova

Comunitățile IT din 11 orașe din România, Bulgaria și Republica Moldova se vor întâlni cu specialiștii Endava la ediția Connect IT din această toamnă.

Endava își propune să faciliteze conexiunea dintre comunitățile de tehnologie din Europa Centrală, una dintre zonele importante în care compania operează, și să creeze platforme de interacțiune și schimb de experiență pentru profesioniștii din domeniul IT. La evenimentele Connect IT, specialiștii companiei vor aborda subiecte referitoare la dezvoltarea software, testarea și managementul aplicațiilor. Caravana va ajunge inclusiv în noile orașe în care Endava a deschis birouri anul acesta.

Primul eveniment din România va avea loc în 27 octombrie, la Hotel Plaza din Târgu Mureș. Tema evenimentului este Creativity Boosters In AI & The Software Development și îi aduce în fața publicului pe Radu Orghidan, Principal Data Scientist, și Marinel Marian, Senior Development Consultant, care vor împărtăși audienței câteva gânduri despre creativitatea specialistului în IT, și Attila Szasz, Senior Architect, care va vorbi despre viitorul industriei IT și tendințele  la care ne putem aștepta în următorii zece ani. Participarea este gratuită, dar necesită înregistrare pe platforma dedicată.

“De la ediție la ediție, caravana Connect IT are tot mai mulți participanți, și interesul față de subiectele abordate crește. Pornind de la pasiunea pentru tehnologie, participanții își pot construi cariere solide și pot performa într-un mediu competitiv, în plină dezvoltare. Am pus mereu pe primul loc oamenii cu care lucrăm și ne-am îndreptat atenția spre descoperirea de noi talente din comunitățile locale. Această direcție se reflectă și în seria de evenimente Connect IT. Ne dorim să punem la dispoziția celor interesați resurse valoroase, împărtășite de experți din domeniu, și să facilităm schimbul de experiențe”, declară Monica Daliu, Regional Head of People la Endava.

Evenimentele Connect IT vor avea loc în 20 octombrie – Bălți, 27octombrie – Târgu Mureș, 3 noiembrie – Galați și Plovdiv, 4 noiembrie – Chișinău, 10 noiembrie – Timișoara și Iași,  17 noiembrie – Pitești și Ruse, 24 noiembrie – Varna și Sibiu. Mai multe detalii despre tematicile abordate în fiecare oraș și modalitățile de înscriere vor fi publicate pe paginile de social media ale companiei Endava.

DESPRE ENDAVA 

Deservește clienții în industriile de plăți, servicii financiare, TMT (tehnologie, media, telecom), bunuri de consum, retail, logistică și asistență medicală. La 30 iunie, avea 11.853 angajați în locații care deserversc clienții în Asia-Pacific, Orientul Mijlociu, America de Nord și Europa de Vest, și centre de livrare în Argentina, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Columbia, Croația, Malaezia, Mexic, Moldova, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovenia și Uruguay.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share