Continental Technical Show – evenimentul ce dezvăluie lumea tehnologiei din Continental Iași

Pasionații de tehnologie sunt invitați să ia parte la evenimentul Continental Technical Show și să descopere ultimele trenduri din industria automotive și produsele și tehnologiile dezvoltate de companie.

Evenimentul va avea loc online, în 11 decembrie, iar organizatorii propun o experiență virtuală completă, adresată studenților la facultățile cu profil tehnic, mediului academic și profesioniștilor din domeniu.

“Continental Technical Show a fost, de la momentul lansării programului, un context important prin care Continental Iași a reușit să-și facă tehnologiile cunoscute mai ales în rândul studenților de la facultățile cu profil tehnic din oraș. An de an, o echipă dedicată de experți pasionați din industria automotive s-a mobilizat pentru a face promova tehnologiile la care lucrează, provocările și oportunitățile profesionale din domeniu. Ne-am dorit să păstrăm tradiția evenimentului, ajuns la a opta ediție. Pentru acest an am pregătit un nou concept, 100 la sută virtual, care va permite vizitatorilor să interacționeze cu tehnologiile și cu experții noștri din comfortul casei lor”, spune Ciprian Lăcătușu, coordonatorul evenimentului.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Ediția CTS 2020 va include conferințe live, susținute de experții Continental din Iași, pe teme ce abordează cele mai noi tehnologii și tendințele tehnologice din industrie: folosirea Inteligenței artificiale, conducerea autonomă, dezvoltarea vehiculelor electrice și a funcțiilor de securitate pentru pasageri și vehicule. Printr-o expoziție virtuală 3D, pasionații de tehnologie pot cunoaște mai de aproape lumea Continental și tehnologiile dezvoltate de echipa din Iași. Specialiști din companie vor fi permanent conectați pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi informații suplimentare. Evenimentul va găzdui și o sesiune de informare despre oportunitățile de carieră din locație. Participarea este gratuită, dar necesită înscriere prealabilă. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Specialiștii Continental din Iași sunt implicați în elaborarea tehnologiilor de vârf din industria auto, precum unități de control a geamurilor și trapei, aplicații de navigație și multimedia. Ei lucrează și la primul sistem de frână vacuumless brake „one box design” din lume, care sporește eficiența procesului de frânare și propune un design compact, apreciat de producătorii din industria de autovehicule. În parteneriat cu mediul universitar local și internațional, specialiștii din Iași lucrează în proiecte dedicate orașelor și mașinilor inteligente, capabile să crească eficiența, siguranța și confortul condusului.

Între 1999 și 2019, Continental a investit circa 1,8 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele cinci arii de activitate ale concernului sunt reprezentate aici. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi, este partener într-un joint-venture în Iași şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul lui 2019, avea circa 20.000 de angajaţi în România, dintre care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare, și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

Articolul anterior

Mullen România are un nou Client Service Director

Articolul următor

Fivekeep.com, primul asistent virtual de recrutare din România

Articole din aceeași categorie
Total
6
Share
Close