ContiTech își deschide porțile pentru studenții pasionați de grafică 3D, desen tehnic și tehnologii mecanice

Compania ContiTech România și Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Politehnica din Timișoara (UPT) organizează cea de-a III-a ediție a concursului “Descoperă ContiTech!”.

Anul acesta, temele de concurs sunt procesele de producţie (proiectare grafică 3D, ergonomie, linii de fabricaţie, tehnologii mecanice), electropneumatică și automatizări (desen tehnic, acţionări pneumatice, tehnologii mecanice), și materiale și îmbinări nedemontabile (desen tehnic, proiectare grafică, lipire aluminiu, aliaje aluminiu).

Înscrierile pentru competiție sunt deschise până pe 3 mai, la Facultatea de Mecanică. Concursul se va desfășura între 9 și 12 mai – în 9-10 mai este programată etapa derulată în cadrul UPT, Facultatea de Mecanică, iar în 12 mai – cea din cadrul ContiTech, cu premierea câștigătorilor. Pentru înscrieri și detalii suplimentare, studenții sunt invitați să trimită un e-mail pe adresele nicolae.crainic@upt.ro sau nicoleta.dronca@upt.ro.

DESPRE CONTINENTAL

Prin cele cinci divizii ale sale – Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech -, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial, a înregistrat în 2016 o cifră preliminară de afaceri de aproximativ 40,5 miliarde de euro şi are peste 220.000 de angajaţi în 55 de ţări. Între 1999 și 2015, Continental a investit 1,13 miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele cinci divizii ale sale sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare, în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. La finalul anului 2015, avea circa 16.500 de angajaţi și și-a mărit echipa, în 2016, cu peste 1.000 noi membri, în România.

 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share