Crossover oferă salarii de 100.000 de dolari, anual, pentru 200 de developeri din Cluj

Cei mai experimentaţi 200 de programatori Java şi Ruby din Cluj-Napoca sunt aşteptaţi la duelul competenţelor tehnice, într-un turnir al eleganţei profesionale, în care marele trofeu este un job de vis pentru toţi finaliştii. Un job full time remote, în care vor lucra cu cele mai incitante tehnologii, doar pentru clienţi din topul Fortune 1000 SaaS.

„Ai peste șapte ani de experienţă în Java sau Ruby on Rails? Poţi să-ţi dovedeşti live abilităţile tehnice? Dacă vrei să-ţi testezi în timp real nivelul competenţelor software şi să-l compari cu cel la care se află colegii tăi de pe piaţa clujeană, aflaţi pe val, Crossover One Day Hiring Tournament este evenimentul ce ţi se adresează”. Așa sună invitația pentru evenimentul organizat de compania americană Crossover, în 19 februarie, între orele 9 şi 19, la hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca.

Crossover pune la bătaie 200 de poziţii – ocupabile chiar din ziua competiţiei -, ce dispun de un buget anual de inginerie software de 20 de milioane de dolari. Participanții care trec cu succes de testele tehnice şi de interviul final, şi acceptă oferta Crossover, după negocierea directă cu hiring managerii, vor primi un onorariu de 100.000 de dolari anual şi un bonus consistent, încasat chiar la semnarea contractului. În plus, câştigătorii vor fi premiaţi cu un MacBook Pro, un iPad şi un iPhone. “Crossover își propune să devină, în 2017, the company of choice pentru cei mai talentaţi unu la sută dintre programatorii clujeni. Am decis că vrem doar crème de la crème, că faptele vorbesc de la sine şi cei merituoşi se ridică singuri la suprafaţă”, explică Sorin Zaveliță, Country General Manager (România) la Crossover.

Ziua de turnir al competenţelor va consta în șase ore de testare şi interviuri tehnice în timp real, la care vor lua parte Andy Tryba – foto (CEO, Crossover), Luciano Bargmann (coordonatorul echipei de evaluare Crossover), Mircea Strugaru (VP of engineering, Crossover) şi Sorin Zaveliţă (Country Manager, Crossover). Procesul de evaluare va începe cu teste grilă cu alegeri multiple de IQ, aptitudini, engleză şi tehnice, în aplicaţia Moodle. Testele tehnice vor conţine 15 întrebări din tehnologia de bază (Java 8 sau Ruby on Rail), zece întrebări de arhitectură şi design al unui sistem informatic şi 15 întrebări din tehnologii generale adiacente (baze de date, cloud, containerizare, coadă de mesaje, dezvoltare condusă de testare, calitatea codării, profiling pentru testare în medii ce reproduc fidel condiţiile reale).

Participanții vor fi evaluați și prin teste matematice de algoritmi (ce includ scenarii diferite de algoritmică), a coding challenge (ce va consta în hands on coding and code review) și interviul tehnic final cu Luciano Bargmann (setat pe soft skills, experienţe personale, proiectele complexe în care au fost implicaţi, realizările profesionale notabile şi modalităţi de rezolvare a problemelor presante cu potenţial conflictual ce pot surveni oricând în echipe şi în relaţiile cu clienţii, pe parcursul unui proiect). Participarea la Crossover One Day Hiring Tournament este gratuită, însă prezența trebuie confirmată aici. În jur de 2.000 de dezvoltatori de top, din peste 80 de ţări, fac parte din echipa Crossover, în acest moment. Circa 100 dintre ei sunt români.

Articolul anterior

Grupul City Grill angajează 400 de persoane pe posturi de ospătar, bucătar, barman și hostess

Articolul următor

Innovation Labs 2017 așteaptă înscrieri pentru Hackathon-ul din Cluj-Napoca

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share