11 companii fac recrutări la Târgul de Carieră Feroviară, luna aceasta

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează online, în 20-21 aprilie, a patra ediţie a Târgului de Carieră Feroviară în România.

La eveniment, care se bucură de colaborarea cu câteva instituţii de învăţământ cu profil tehnic, sunt prezente 11 companii, care oferă zeci de posturi. Potrivit organizatorilor, Târgul de Carieră Feroviară reprezintă, pentru persoanele interesate, şansa de a-şi începe sau consolida o carieră în acest domeniu și de a intra în contact direct cu angajatorii.

Grup Feroviar Român (GFR) are disponibile posturi de lăcătuş montator agregate energetice şi de transport (LAMET), lăcătuş montator agregate energetice şi de transport (lmaet), electrician – activitate locomotive, şef de tren, şef manevră, mecanic de locomotivă, manevrant de vagoane.

Cargo Trans Vagon angajează instructor tracţiune, Transferoviar Grup angajează inginer pentru departamentul Ofertare, Baicons Impex caută inginer topograf, iar Contrail Machinery are nevoie de prelucrător prin aşchiere – strungar. TPF Inginerie angajează diriginte de şantier – instalaţii de electrificare şi energoalimentare, iar Arcada Company are nevoie de inginer execuţie CFDP.

Compania Alstom Transport are disponibile posturi de controlor calitate, inginer proiectant instalatii electrice, inginer verificare şi validare ERTMS, operator logistică – manipulant marfă, operator mentenanţă – electrician, operator mentenanţă – electronist, operator mentenanţă – strungar/ frezor, lăcătuş întreţinere şi reparaţii, buyer – achiziţii, responsabil tehnic, montatori/ ajutori montatori, electromecanic/ electrician – Proiect SS&I, mecanic de locomotivă, excavatorist, operator depozit și mecanic drezină pantograf.

Vest Trans Rail, operator de transport feroviar cu capital privat, cu sediul în Ploieşti, angajează personal autorizat în funcţia de şef de tren, cu domiciliul în zona Craiova, Piatra Olt, Ploieşti, Bucureşti, Braşov, Arad, Simeria, Turda sau Constanţa. UNICOM Tranzit face angajări pentru punctul de lucru Feteşti, cu contract pe perioada nedeterminată, pentru macaragiu pod rulant şi automacara, gestionar depozit piese de schimb, materiale şi combustibili, vopsitor industrial, sudor reparaţii vagoane de marfă, lăcătuş mecanic (LMAET) reparaţii vagoane de marfă, inginer tehnolog – normator producţie, inspector de calitate, inginer coordonator proces sudură, inginer mecanic – prelucrări mecanice, electrician întreţinere şi reparaţii locomotive, lăcătuş mecanic reparaţii locomotive, tehnician reparaţii locomotive și inginer MR – reparaţii locomotive. DB Cargo are disponibile posturi de electrician reparaţii locomotive, RTV, şef de tren şi mecanic de locomotivă.

Universitatea din Craiova a semnat acorduri de colaborare cu CFiR şi cu Club Feroviar, pentru a atrage cât mai mulţi studenţi către o carieră în domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină. În acest fel, Universitatea din Craiova îşi propune să atragă mai multe companii care să ofere stagii de practică şi internship pentru studenţii săi, cu posibilitatea de angajare, şi să-şi promoveze proiectele în care este implicată şi care sunt de interes public.

Cei interesaţi să participe la târg trebuie să aibă cont, să-şi completeze CV-ul pe platforma CFiR şi să urmărească ofertele angajatorilor pe site-ul târgului. După ce se vor se înscrie la interviuri şi vor obţine confirmarea din partea angajatorului, trebuie să se asigure ca au acces la aplicaţia Zoom, cu cameră şi microfon, prin care vor susţine interviul.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share