CTP numește un nou director de Construcții pentru România

Cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est l-a desemnat pe Emanoil Dascălu în funcția de director de Construcții pentru România.

Emanoil Dascălu are 45 de ani și va fi responsabil de gestionarea tuturor activităților de construcție derulate de CTP în România. A absolvit cursurile Universității de Inginerie în Construcții din orașul german Regensburg și își începe activitatea la CTP Romania săptămâna aceasta.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Are o experiență vastă în management pe segmentul de construcții, si s-a ocupat de proiecte în toate segmentele pieței de real estate și a coordonat dezvoltarea unei rețele de depozite, hypermarketuri și clădiri de birouri. Cariera sa se întinde pe 20 de ani și include poziții importante în companii locale și internaționale, dar și activități de consultanță pentru administrația publică în domeniul legislației infrastructurii. “Cu experiența lui importantă în real estate și construcții, și cu abilitățile lui manageriale, cred că Emanoil se potrivește perfect în compania noastră. Cunoștințele lui aprofundate ne vor ajuta să ne extindem activitatea pe piața locală”, declară Remon Vos, CEO al CTP și Country Head al CTP România.

Între 2003 și 2005, Emanoil Dascălu a fost consultantul directorului general al Aedificia Carpați. Timp de aproape șapte ani, a fost director de Construcții și Dezvoltare la Kaufland România, unde s-a implicat intens în dezvoltarea și implementarea standardelor de construcție, alături de departamentul internațional. Între 2011 și 2013, a reprezentat Kaufland la Consiliul Investitorilor Străini, ca membru al comitetului de infrastructură și membru al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană. A lucrat în funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene și a fost responsabil pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). Printre alte proiecte importante în care s-a implicat Emanoil Dascălu se află renovarea uzinei Ford Engine din Londra.

Echipa CTP România are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicați în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăți, de la achiziția terenului, până la construcție, finanțare și administrarea proprietăților.

Articolul anterior

Din rău în mai rău: cum a reușit Guvernul să bulverseze industria IT, prin valul de schimbări în domeniul fiscal

Articolul următor

Un reprezentant al ASF, în conducerea Autorităţii Europene pentru Asigurări şi Pensii Ocupaţionale

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share