Cushman & Wakefield Echinox își extinde echipa cu un nou director PR & Research

Compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de marketing și research prin recrutarea Cristinei Lupașcu, specialist cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața media și în sectorul imobiliar, în poziția de director PR & Research.

Cristina Lupașcu are o experiență de aproape 14 ani în media – cea mai mare parte în agenția de presă Mediafax – și a acoperit în special zona de real estate. În ultimii șase ani, a coordonat activitatea de marketing și PR a JL. La Cushman & Wakefield Echinox, va sprijini activitatea departamentului de marketing și PR și departamentul de Research.

“Identificarea celor mai proaspete și mai relevante informații din sectorul imobiliar și transformarea lor în ştiri sau analize de piață sunt pasiuni pe care le-am descoperit încă din perioada în care am lucrat ca jurnalist. Cushman & Wakefield Echinox mi-a oferit posibilitatea de a-mi cultiva în continuare aceste pasiuni, alături de una dintre cele mai experimentate echipe de pe piața de consultanță imobiliară din România”, spune Cristina Lupașcu, director PR & Research.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori care oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii să optimizeze valorea activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, evaluare, design şi proiectare.

Articolul anterior

Soluția aleasă de Makita, pentru a atrage candidați: construiește 350 de locuințe pentru actualii și viitorii angajați

Articolul următor

Constantin Mareș preia conducerea noii Divizii Digital din OTP Bank România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share