Ioan Mătieș, noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Cu o experiență de aproape 25 de ani în HoReCa, Ioan Mătieș este noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Ioan Mătieș îl înlocuiește pe Tino Lindner, care a asigurat conducerea hotelului în ultimii trei ani. Noul manager, care face parte din echipa JW Marriott încă de la deschiderea primului hotel din România, își propune să continue reprezentarea modernă a brandului JW Marriott în segmentul lux.

Ioan Mătieș s-a alăturat JW Marriott Bucharest Grand Hotel, în anul 2000, ca Director of Event Management. De atunci, a ocupat mai multe funcții de conducere în grupul hotelier, în țară și în străinătate. Între 2006 și 2014, a lucrat ca director Food & Beverage la Frankfurt Marriott Hotel. În 2014, a fost numit director general al Renaissance Atyrau Hotel și Marriott Executive Apartments din Kazakhstan.

În 2017, a devenit director general al Voronezh Marriott Hotel, iar în 2018, a fost numit director general al Istanbul Marriott Hotel Sisli. Sub conducerea lui, hotelul a primit Premiul de Excelență pentru Performanța Financiară, în urma căruia indicele cotei de piață s-a îmbunătățit semnificativ.

Ioan Mătieș este licențiat în Managementul Turismului și Ospitalității, iar în 2019 a absolvit programul ASCENT – Leadership Accelerator de la Universitatea din Carolina de Nord, SUA, pe lângă alte programe de dezvoltare parcurse de-a lungul anilor.

Articolul anterior

Munca remote creează oportunități de joburi în IT, cu salarii de până la 4.000 de euro, comparabile cu alte țări din Europa

Articolul următor

Soluția aleasă de Makita, pentru a atrage candidați: construiește 350 de locuințe pentru actualii și viitorii angajați

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share