Constantin Mareș preia conducerea noii Divizii Digital din OTP Bank România

Executive Director IT, PMO & Transformation Office la OTP Bank România, Constantin Mareș a fost numit director general adjunct și va coordona noua Divizie Digital, creată ca parte a strategiei de dezvoltare locală ale băncii.

Potrivit reprezentanților băncii, Divizia Digital are responsabilitatea de a aduce mediul digital și soluțiile de banking ale OTP Bank mai aproape de client, în funcție de nevoile sale, prin procese operaționale rapide și eficiente, soluții digitale simple și sigure și consultanță personalizată.

Obiectivele de management ale lui Constantin Mareș includ “stimularea performanței, creșterea mediului inovator intern, odată cu crearea unui mediu de lucru optim pentru dezvoltarea profesională și poziționarea OTP Bank în elita celor mai doriți angajatori din România”. 

Constantin Mareş are o experiență de 25 ani în sistemul bancar, iar în ultimii 20 a ocupat poziţii de top şi senior management. Din 2015 este promotorul schimbării culturale în OTP Bank România, schimbare ce a înglobat transformarea digitală și transformarea modului de lucru într-unul agil, colaborativ și modern. Este responsabil direct de succesul programului Apollo de creștere organică a OTP Bank România, care pune accent pe îmbunătățirea experienței clientului, eficiența proceselor și dezvoltarea produselor-cheie din portofoliu.

Şi-a început cariera la Bancorex, în departamentul Pieţe de capital. A trecut la ING, unde a lucrat nouă ani, a condus departamentul IT și a participat la lansarea serviciilor de retail bazate exclusiv pe tehnologie. În 2006, s-a alăturat echipei care a pregătit lansarea Millennium Bank în România. După şase ani, a fost promovat în conducerea băncii. Inițial, a coordonat aria operațională, iar apoi a fost responsabil al zonei de clienți persoane juridice.

DESPRE OTP BANK 

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Ocupă locul 9, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018. OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală. Are circa 40.000 de angajați deservește zilnic aproape 16,3 milioane de clienți din 11 țări. 

Articolul anterior

Cushman & Wakefield Echinox își extinde echipa cu un nou director PR & Research

Articolul următor

Raport SAS & LinkedIn: Curiozitatea la locul de muncă - un skill tot mai căutat de angajatori

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share