Cushman & Wakefield Echinox: Un specialist cu peste 10 ani de experiență în vânzări se alătură departamentului industrial

Anamaria Tihu va ocupa poziția de Senior Consultant și va fi responsabilă de intermedierea închirierii de spații logistice și de depozitare, dar și de dezvoltarea portofoliului de clienți ai companiei.

“După zece ani de vânzări în domeniul logistic, am acceptat oportunitatea de a activa în domeniul consultanței imobiliare. Am încredere că experiența mea de până acum mă va ajuta să performez și în noua direcție aleasă”, declară Anamaria Tihu, Senior Consultant, Industrial Agency – Cushman & Wakefield Echinox. Anamaria Tihu deține un master în Sisteme Telematice pentru Transporturi, la Universitatea Politehnica din București, și a activat în ultimii zece ani la DHL.

Ultima poziție ocupată a fost cea de Account Manager. La DHL, Anamaria Tihu a parcurs toate etapele de dezvoltare și s-a concentrat pe menținerea și dezvoltarea portofoliului de clienți. Printre clienții cu care a lucrat se numără Aqua Carpatica, Lukoil, Romatsa, Goodyear sau Alka. “Ne bucurăm să ne extindem echipa și să avem un nou membru cu o experiență vastă în domeniul vânzărilor, pe un segment complementar logisticii. Piața este pe un trend dinamic și considerăm oportun să valorificăm acest context pozitiv”, spune Rodica Tarcavu, Partner, Industrial Agency – Cushman & Wakefield Echinox.

În ultimele 12 luni, departamentul industrial al Cushman & Wakefield Echinox a intermediat tranzacții de închiriere de spații de depozitare cu o suprafață de 60.000 de metri pătrați și gestionează în prezent negocieri pentru circa 50.000 de metri pătrați.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share