Daniel Emmerson, noul director al liceului internațional hibrid Spark School

De ieri, Daniel Emmerson s-a alăturat echipei liceului internațional hibrid Spark School, ca director.

Daniel Emmerson va lucra îndeaproape cu Ruxandra Mercea, directoarea școlii, și cu echipa sa, pentru a conduce școala înainte și pentru a-și atinge obiectivele ambițioase.

Din martie 2014, Daniel Emmerson a fost director de Educație Globală la Școala Felsted din Marea Britanie. El își păstrează rolul de trezorier și membru al Comitetului Executiv al Consiliului de Administrație al Grupului de referință pentru educație globală. Este responsabil desemnat pentru protecție și prim-ajutor pentru sănătate mintală în aceeași organizație.

Experiența în diverse țări și angajamentul pe termen lung în ceea ce privește educația globală îl fac persoana ideală să conducă dezvoltarea școlii Spark și a echipei școlii.

¨Spark School este un nou model educațional, iar expertiza lui Daniel ne va ajuta să construim și să oferim cea mai bună experiență pentru elevii noștri. Avem aceleași valori și ambiții și sunt sigură că ne vom alinia în demersul nostru comun de a da posibilitatea fiecărui elev din școală să obțină mai mult, în viața personală și în cea profesională”, spune Ruxandra Mercea.

“Am venit la Spark School fiindcă eu cred cu adevărat că acesta este viitorul educației. O școală construită în întregime pe nevoile educaționale ale elevilor, complet adaptată la modul lor de învățare. Sunt un mare fan al modelului educațional bazat pe patru piloni – academic, leadership, bunăstare și conștientizare globală -, care îi ajută pe elevi să fie pregătiți pentru viața profesională și pentru cea personală. Sunt o persoană angajată în ceea ce urmăresc – în cazul acesta, oferirea de oportunități pentru tineri -, iar acest lucru rămâne în prim-planul agendei mele”, declară Daniel Emmerson.

Spark School oferă flexibilitate pentru învățare în ceea ce privește timpul și locul – ceea ce este vital pentru mulți dintre posibilii elevi. Tipul de învățare adaptat le permite să controleze procesul de învățare. Școala oferă patru modele conectate la cursuri relevante. Există resurse educaționale deschise, disponibile imediat.

Ca o opțiune gratuită pentru studenții cu normă întreagă, școala oferă sfaturi și îndrumări în carieră, oricând e nevoie. Ca să ducă mai departe acest demers, școala îi ajută cu sprijin pentru admiterea la universitate, inclusiv o cercetare personalizată și construirea unui portofoliu propriu pentru cei din ultimul an, care solicită ajutor în acest sens. 

Spark School este un liceu internațional hibrid, lansat de Transylvania College, care oferă un Curriculum Internațional Cambridge. Școala facilitează schimbarea în educație – de la un sistem educațional de tip one-size-fits-all la unul adaptat la nevoile și abilitățile elevilor și care se asigură că toți elevii își ating potențialul, indiferent unde și când are loc învățarea.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share