TopTech își propune să devină unul dintre primii cinci integratori de servicii din România

Compania locală cu capital românesc, integrator de soluții de business, intră într-o nouă etapă de creștere și dezvoltare, odată cu aniversarea a 30 de ani de la înființare.

Una dintre cele mai puternice companii IT din centrul si vestul țării, TopTech se extinde pe plan național și are ca obiectiv să devină, în următorii doi ani, unul dintre primii cinci integratori de servicii din România, ca nivel de dezvoltare, parteneriate, competențe și acoperire clienți.

TopTech a înregistrat constant creșteri ale cifrei de afaceri. În 2018, avea un rulaj de 35,4 milioane de lei, iar în primele trei trimestre din 2022 a ajuns la 56,9 milioane. Față de aceeași perioadă a anului trecut (ianuarie-octombrie),  cifra de afaceri a companiei a crescut cu 15 procente. Cele mai mari creșteri s-au înregistrat ca urmare a proiectelor pentru digitalizarea companiilor aflate în portofoliu. În acest an, TopTech a mai înregistrat un succes care contribuie la dezvoltarea și atingerea obiectivelor de extindere: integrarea în Bittnet, grupul de companii IT listat pe piața principală a Bursei de Valori București care a anunțat, în prima parte a anului, preluarea integrală a companiei.

“Am atins frumoasa vârstă de 30 ani și suntem în continuare o prezență activă pe piața de IT&C – un jucător important în centrul și vestul țării -,  recunoscuți ca integratori de soluții și servicii din IT&C. Puține companii românești din domeniu se pot mândri astăzi cu asemenea rezultate.

Întotdeauna am căutat să fim aproape de clienții noștri cu cele mai bune soluții din domeniu, de la producătorii de top cu care am dezvoltat parteneriate strategice. Unul dintre cele mai importante atuuri ale noastre a fost, este și va fi în continuare echipa. Avem colegi profesioniști, bine pregătiți, dornici de învățare permanentă și dezvoltare, care țin aproape de clienții noștri și încearcă să ofere, zi de zi, cel mai bun suport posibil.

Ajunși în punctul acesta și odată cu intrarea în grupul Bittnet, privim înainte cu încredere și dorință de creștere și dezvoltare. Țintim să ne completăm permanent portofoliul de produse, soluții și servicii pe care le putem oferi, respectiv să ne lărgim aria de acțiune în viitorul apropiat. Ne propunem să devenim <probabil cel mai bun> integrator de soluții și servicii din domeniul IT&C, din România”, spune Dragoș Groza, CEO TopTech.

Prin activitatea desfășurată în cei 30 de ani și prin competențele acumulate, certificate si recompensate cu peste 50 de premii de excelență la nivel național și internațional, dar și prin pregătirea echipei, TopTech deține în portofoliu parteneriate cu lideri de piață ca HP, Dell, Cisco, Kyocera, Toshiba, Xerox, Jabra, APC, Microsoft, Lenovo, Apple, Samsung, Zebra, Lexmark, Brother. Lor li se adaugă peste 1.500 de clienți din toate segmentele economiei – companii recunoscute din producție, retail și servicii, domeniul financiar-bancar, telecomunicații, energie, instituții guvernamentale și din administrația publică, instituții de învățământ, de educație și cultură.

TopTech oferă o gamă întreagă de soluții integrate IT, cu concentrare pe infrastructură: soluții de networking, sisteme integrate de securitate, Managed Printing Services (MPS), Digital Signage, soluții și infrastructură pentru videoconferințe, soluții digitalizare & modern work place, Cloud, soluții auto ID și barcode, componente hardware, echipamente profesionale pentru producție, software, audit IT, mentenanță echipamente și servicii IT personalizate. Fondată în 1992, compania are o echipă de peste 90 de specialiști.

Articole din aceeași categorie
Total
2
Share