Dante Internațional, “părintele” eMAG, atrage finanțare europeană pentru pregătirea angajaților

Compania care deține eMAG și Fashion Days investește în dezvoltarea competențelor digitale ale angajaților săi și a atras finanțare europeană pentru proiectul “Training pentru performanța angajaților eMAG – Digital Trainsformation”.

Valoarea totală a proiectului este de 1.750.417,75 lei – 723.707,73 de lei (49,99 la sută din valoarea eligibilă) reprezintă finanțare nerambursabilă, iar 50,01 la sută provin din surse proprii.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman și este implementat între 21 iulie 2021 și 20 ianuarie 2023. Obiectivul său este de a îmbunătăți nivelul de cunoștințe, competențe și aptitudini ale angajaților care își desfășoară activitatea în sectorul tehnologiei informațiilor și telecomunicațiilor, sector economic cu potențial competitiv conform SNC și domeniilor de specializare inteligentă SNCDI.

În program sunt înscriși 140 de angajați, care participă la cursuri de formare menite să-i ajute să-și crească nivelul competențelor digitale de bază, a celor generale și a celor specifice rolului, printr-un proces formal de învățare.

Rezultatele principale vizate de proiect sunt zece programe organizate, axate pe dezvoltarea competențelor informatice și digitale de nivel avansat (specifice domeniului TIC), la care vor participa cel puțin 50 de angajați, un program de formare profesională continuă, la care vor participa minimum 50 de angajați, care vor dobândi competențe de utilizare a Excel, și două programe de formare al căror scop este acela de a susține acumularea unui set de competențe digitale avansate, la care vor participa 40 de angajați.

La final, participanții vor fi evaluați și cel puțin 80 la sută dintre ei vor primi o certificare recunoscută la nivelul companiei. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Articolul anterior

DocProcess vrea să cucerească Europa de Vest cu un executiv de top: Patrice Vidal, fost vicepreședinte la Xerox

Articolul următor

Cea mai mare fabrică de scutere electrice din lume va angaja numai femei - peste 10.000

Articole din aceeași categorie
Total
22
Share