David Popovici donează casca și ochelarii cu care a devenit campion mondial

Foto: Fabio Cetti / David Popovici – Facebook

Dublul campion mondial la natație donează casca și ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta, pentru a strânge bani pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori.

Florentina se luptă cu o boală grea, este mamă a trei copii între patru și opt ani, iar acum nu are unde să locuiască împreună cu fetița și cei doi băieți, în contextul unei situații familiale dificile. David s-a alăturat Hope and Homes for Children și face un apel la donații pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici. La finalul campaniei, unul dintre donatori va intra în posesia căștii și a ochelarilor lui David, prin tragere la sorți.

Suma totală donată în perioada campaniei va fi dublată, în limita a 40.000 de euro, de compania Genpact, care susține Hope and Homes for Children din 2017. În primăvară, Fundația Hope and Homes for Children a demarat construcția unei case cu trei camere pentru Florentina, în satul ei natal, din Suceava, însă este nevoie de fonduri suplimentare pentru finalizarea construcției, mobilarea și utilarea ei.

Prietenii noștri de la JYSK ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Află cum îți poți găsi un job pe stil scandinav, în România: https://lnkd.in/dguJb8qN

Articolul anterior

O profesie, nu doar un loc de muncă: Rottaprint, compania care pregătește profesioniști într-un domeniu definit de inovație

Articolul următor

Piața muncii a accelerat în iulie. Candidaturile au depășit recordul din ultimul an și jumătate

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share