Banner

David Popovici își va continua studiile în România, deși a primit oferte de la cele mai bune universități din America: “Mi-e foarte bine aici”

Înotătorul David Popovici a luat decizia să-și continue studiile în România, deși a fost ofertat de universități din SUA.

“De când s-a deschis sezonul de recrutări, am primit o grămadă de oferte de la foarte multe universități, și de la cele mai prestigioase din America. Am fost onorat. Numai că, după mult timp de gândire, am ajuns la concluzia că mi-e foarte bine aici”.

Invitat la Matinalii Digi FM, David a povestit cum arată o zi obișnuită din viața lui, ce mănâncă, dar și cum a fost atmosfera la Jocurile Olimpice.

“Mă trezesc la ora 5, mănânc, îmi aduc părinții micul dejun. Aproape că mănânc cu ochii închiși. Apoi, mai dorm o oră, iar la 7 am primul antrenament. Pot să mănânc aproape orice, pentru că și fac foarte mult sport. Nu e ceva ce nu pot mânca. Apoi, mai am un antrenament după-amiază. Ajung acasă pe la 7 seara, destul de obosit. Am o viață destul de tipică. Am destul de puțin timp pentru prietenii mei sau pentru prietena mea, dar mă descurc”, spune David Popovici.

El a povestit cum, la Jocurile Olimpice, în timp ce se afla la masă, l-a văzut pe Novak Djokovici, dar nu a mers să facă o poză cu el. Nu a vrut să-l deranjeze.

“N-am vrut să-l supăr. Când am ajuns în cameră, am sunat-o pe prietena mea și i-am zis că l-am văzut pe Djokovici. Mi-a zis să-i trimit poză, era cu mama ei. Amândouă sunt înnebunite după el. Le-am zis că nu am făcut, pentru că nu voiam să-l deranjez. S-au supărat. A doua zi când l-am văzut, am zis că mă duc să fac o poză pentru prietena mea și mama ei. Se făcuse ca un fel de coadă, erau oameni din toate țările care voiau să facă o poză cu el. Djokovici îi întreba pe oameni de unde sunt și el le zicea câte ceva în limba lor. Când i-am zis că sunt din România, mi-a vorbit în română. Mi s-a părut drăguț”, a spus înotătorul.

Interviul lui David Popovici de la DigiF M poate fi urmărit aici și aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share