DB Global Technology lansează DB Tech School și pregătește o nouă generație de specialiști software

Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București deschide porțile DB Tech School, un program de pregătire pentru specialiștii software aflați la începutul carierei, interesați de limbajele Java, C/C++ și JavaScript.

Programul va include cursuri specializate în domenii precum Java, Software Development Life Cycle, Agile și ITIL, precum și practică efectivă. Participanții vor face parte din echipele DB Global Technology și vor fi implicați în proiectele în desfășurare în cadrul centrului. “După succesul programului Java School, organizat anul trecut în premieră în România, am decis să-l transformăm într-o tradiție, să-l extindem și îmbunătățim. DB Tech School va implica și va pregăti specialiști software pasionați, care se află la început. Le va oferi noi perspective și șansa unei cariere pe termen lung, în cadrul unei echipe recunoscute la nivel internațional”, declară Marian V. Popa, director general al DB Global Technology.

DB Tech School va selecta în jur de 25 de participanți din rândul studenților aflați în ultimul an de studiu, al persoanelor ce dețin o diplomă de licență sau masterat, precum și al celor care au absolvit o facultate acreditată cu specializare în informatică sau inginerie software. Programul începe pe 17 iulie și se desfășoară pe o perioadă de două luni și jumătate. Toți participanții vor fi remunerați în acest interval. În funcție de rezultatele obținute în cadrul DB Tech School, ei vor avea oportunitatea de a se alătura echipei DB Global Technology. Cei interesați pot aplica până pe 1 iulie, la adresa techschool@list.db.com.

Operațional din ianuarie 2014, DB Global Technology dezvoltă soluții software pentru operațiunile globale ale Deutsche Bank și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire. Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din 1998 și oferă produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, și servicii de Private Wealth Management, pentru clienții persoane fizice. Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane și a câștigat de multe ori distincția de “cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share