DB Global Technology “școlește” viitori specialiști Java și angajează 100 de absolvenți

Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București se pregătește pentru a treia ediție a DB Tech School, programul de pregătire pentru specialiști Java. Compania va angaja 100 de cursanți incluși în acest program.

Participanții la programul de internship DB Tech School vor aprofunda cele mai  recente și populare tehnologii precum Java 8, React, Angular JS, Spring, SQL, no-SQL, Cloud Technologies sau REST. “Suntem încântați de rezultatele din anii anteriori, dar mai ales să vedem că programul este apreciat în rândul specialiștilor software aflați la începutul carierei. De aceea, am decis să-l extindem și să organizăm trei sesiuni de internship pe an, în loc de una singură, așa cum am avut în anii anteriori. Obiectivul nostru este să oferim generației tinere oportunitatea unei cariere pe termen lung în IT, într-o echipă recunoscută la nivel internațional”, declară Marian V. Popa, director general DB Global Technology.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru cele trei sesiuni de internship organizate în acest an – sesiunea de primăvară (martie-mai), de vară (iunie-august) și de toamnă (septembrie-noiembrie) -, DB Tech School va selecta circa 120 de participanți din rândul studenților aflați în ultimul an de studiu, al persoanelor care dețin o diplomă de licență sau masterat și al celor care au absolvit o facultate acreditată, cu specializare în informatică sau inginerie software. Participanții vor fi remunerați pe perioada cursurilor DB Tech School, iar absolvenților li se va oferi oportunitatea de a se alătura echipei DB Global Technology.

Interesul pentru programul de internship al DB Global Technology a crescut constant: 100 de candidaturi au fost înregistrate la prima ediție, din 2016, în timp ce, pentru ediția din 2017, au fost primite peste 175 de CV-uri. În urma acestor două ediții, 32 de tineri s-au alăturat echipei DB Global Technology. Operațional din ianuarie 2014, DB Global Technology dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale Deutsche Bank și este o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire.

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din 1998 și oferă produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporate și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice. Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane. A câștigat de mai multe ori distincția de cea mai importantă bancă în Europa Centrală și de Est. Este un partener tradițional al autorităților române și a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacții financiare din România (în sectoarele energetic, de transport și al locuințelor sociale).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share