Zeno Căprariu, Irina Dobre și Corina Dimitriu preiau roluri de parteneri la Deloitte România. Echipa de conducere a practicii de audit a ajuns astfel la șapte parteneri în România.
Zeno Căprariu s-a alăturat Deloitte după absolvirea programului de master al Facultății de Matematică a Universității din București și are o experiență de 16 ani în furnizarea de servicii de audit și consultanță financiară pentru societăți mari, multinaționale și locale, din energie, producție și industria bunurilor de consum. A condus și a contribuit la multe programe și inițiative ale Deloitte, dincolo de cele pe care le presupune poziția sa din departamentul de audit și servicii conexe. Este membru al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România (CECCAR).
Irina Dobre s-a alăturat Deloitte ca absolvent de facultate, acum 13 ani. Este specializată în audit pentru entități ce oferă servicii financiare, îndeosebi fonduri de investiții, bănci, firme de leasing și alte organizații financiare non-bancare. A contribuit la dezvoltarea practicii de audit în această industrie și a condus proiecte importante de audit și consultanță, pentru firme de servicii financiare. Este licențiată în economie la Academia de Studii Economice și membră a CAFR și ACCA.
Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele
Corina Dimitriu s-a alăturat Deloitte ca Partener Audit de la altă firmă din domeniul Big 4. Are peste 20 de ani de experiență în audit financiar, contabilitate, management de proiect și controale interne, și expunere la diverse culturi organizaționale. A lucrat pentru firme de contabilitate și consultanță din România și din afara țării. Se axează pe segmentul de afaceri antreprenoriale, dar a lucrat și pentru companii multinaționale. Este pasionată să contribuie la dezvoltarea echipei și promovează inovația, susținând diverse inițiative de implementare a unor soluții tehnologice în domeniul auditului.
Practica de Audit și Servicii conexe a Deloitte România a ajuns la circa 200 de experți și oferă servicii de audit al situațiilor financiare, întocmite în conformitate cu standardele de raportare locale și internaționale, servicii de revizuire a sistemelor de raportare financiară și a mediului de control intern, servicii pe bază de proceduri convenite, și servicii de consultanță financiar-contabilă privind aspecte derivate din schimbările legislative, precum reglementările contabile din România, standardele internaționale de raportare financiară (IFRS) și principiile de contabilitate general acceptate din SUA (US GAAP).