Deloitte România își consolidează echipa de management prin numirea a trei noi parteneri

Odată cu promovarea Ralucăi Bâldea și a lui Bogdan Barbu ca Parteneri Servicii Fiscale și a Siminei Mut în rolul de Partener la Reff & Asociații, Deloitte își consolidează echipa de management din România.

Raluca Bâldea, care a devenit Partener Servicii Fiscale în departamentul de Taxe Indirecte al Deloitte România, are 13 ani de experiență în domeniul fiscal. S-a alăturat Deloitte în 2013 și, de atunci, s-a specializat în TVA. Oferă consultanță în chestiuni sofisticate de TVA, pentru companii din toate domeniile, și s-a concentrat în ultimii ani pe sectoarele producție, imobiliar și energie. Din 2018, coordonează echipa de consultanți în domeniul taxelor vamale și al accizelor, iar în 2019 a devenit coordonatorul Departamentului de Taxe din biroul regional Deloitte din Timișoara. Este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România, expert fiscal înregistrat la instanțele de judecată naționale și are un Executive MBA de la Universitatea din Viena.

Bogdan Barbu, promovat Partener Servicii Fiscale, este specializat în prețuri de transfer și fiscalitate internațională și este liderul grupului de servicii de consultanță dedicat sectorului produselor industriale din Deloitte România. S-a alăturat Deloitte după ce a absolvit studiile universitare, în 2008, și a fost implicat în numeroase proiecte de consultanță fiscală și procese de soluționare a disputelor, cu predilecție în domeniul prețurilor de transfer. A lucrat cu companii din toate domeniile, în special din sectorul produselor industriale și de consum. Din 2019, coordonează Departamentul de Taxe din biroul regional Deloitte din Cluj-Napoca. Este licențiat și are un master în afaceri internaționale, deține un Certificat în Prețuri de Transfer emis de Chartered Institute of Taxation din Londra și este consultant fiscal autorizat, membru al Camerei Consultanților Fiscali din România.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Simina Mut este Partener la Reff & Asociații și coordonează, pentru Europa Centrală, echipele de consultanță în management juridic și de Legal Managed Services. Continuă să conducă și Centrul Global de Excelență Deloitte Legal, o echipă globală aflată la București, ce oferă soluții pentru clienții și profesioniștii Deloitte din toată lumea, printre care se numără soluțiile create în parteneriatul cu UiPath. Este un avocat experimentat în tranzacții bancare și a coordonat implementarea la nivel global a unor proiecte inovatoare pentru rețeaua Deloitte Legal, în excelență operațională, design de modele operaționale, centralizarea serviciilor, soluții tehnologice dedicate domeniul juridic și strategie digitală. S-a alăturat Deloitte după absolvirea universității. A studiat drept internațional și comparat în Cluj-Napoca, Paris și Geneva, și deține certificări în drept comparat și transnațional.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share