De’Longhi achiziţionează o nouă fabrică în România și angajează încă 500 de oameni

Grupul De’Longhi a achiziţionat un nou centru de producţie în România, în localitatea Mădăraş, judeţul Bihor, unde compania va angaja 500 de persoane.

Platforma industrială are 25.000 mp, iar o parte dintre echipamentele existente vor fi folosite în viitoarea activitate de producţie. Fabrica din Bihor aparținea grupului maghiar Jász-Plasztik KFT. Jász Plaszt RO SRL este producătoare de mase plastice prin turnare prin injecţie, ambalaje de EPS, EPE, PP, asamblează componente plastice, electrice, metalice, realizează vopsire şi imprimare.

“Tranzacţia este menită să sprijine creşterea organică urmărită de Grup pentru principalele pieţe, în concordanţă cu strategia de reducere a timpului de producţie şi livrare a produselor companiei, menţinând acelaşi nivel ridicat de calitate şi control al producţiei. În această nouă locaţie, compania va angaja peste 500 de persoane şi, având la bază experienţa de succes a fabricii din Cluj, va consolida prezenţa Grupului în regiune”, precizează conducerea De’Longhi România.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

Cu o cifră de afaceri de peste două miliarde de euro, Grupul De’Longhi este activ în proiectarea, fabricarea şi distribuţia aparatelor de preparare a cafelei, a aparatelor de gătit, a aparatelor de aer condiţionat şi radiatoarelor, precum şi a aparatelor de îngrijire a domiciliului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share