Denisa Dragomir, campioană mondial la skyrunning

La finalul lunii octombrie, odată cu încheierea Cupei Mondiale, Skyrunner World Series și International Skyrunning Federation au desemnat-o pe Denisa Dragomir campioană mondială la skyrunning.

La 29 de ani, Denisa a câștigat toate cele patru curse la care a participat în acest sezon – la Livigno, Comapedrosa, Hochkönig și Gorbeia – și încă o cursă la Limone, pe 30 octombrie. Titlul acesta se adaugă celui din 2019, când sportiva originară din Berevoiești, o comună de lângă Câmpulung Muscel, a fost desemnată campioană europeană la skyrunning.

Fiindcă este un an atipic, marcat de pandemie, Skyrunner World Series a luat în calcul cele mai bune patru curse ale unui sportiv din acest sezon, pentru a desemna campionul mondial. Denisa conduce detașat în clasamentul general, cu 400 de puncte, în vreme ce concurenta de pe locul al doilea are 314 puncte.

Ca junioară, Denisa a câștigat medalii la 1.500 m, 2.000 m și 3.000 m obstacole, iar în 2010, la 18 ani, a participat și a câștigat prima ei cursă de alergare montană, care i-a adus calificarea la Campionatul Balcanic și la Campionatul European de Alergare Montană.

Articolul anterior

"Ghosting" în România: Trei sferturi dintre salariați ar renunța la noul job fără să anunțe angajatorul

Articolul următor

Agenția de publicitate v8 are un nou director de creație

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share