Departamentul de Audit şi servicii conexe al EY România are un nou lider

Alina Dimitriu, Partener şi lider al departamentului de Audit al EY România din iulie 2021, preia, de luna aceasta, rolul de lider al liniei de servicii Assurance (Audit şi servicii conexe).

Noul lider are o experiență de peste 25 de ani în audit extern și intern pentru clienți din sectorul bancar, asigurări, imobiliare și alte sectoare, inclusiv companii listate. A coordonat proiecte locale și internaționale și a cooperat îndeaproape cu mai multe linii de servicii din companie și cu autoritățile de reglementare locale și europene.

Are o diplomă de licență în inginerie și este expert contabil autorizat (FCCA), auditor intern certificat (CIA), auditor extern certificat (CAFR) și expert contabil (CECCAR). Echipa de Assurance a EY România are acum 350 de specialiști, care oferă companiilor locale şi internaționale o paletă diversă de servicii integrate în rețeaua EY la nivel global – de la audit extern, la asistență contabilă și financiară, raportare contabilă de conformitate și investigarea contabilă a fraudelor, sustenabilitate.

“După doi ani de pandemie şi în contextul geopolitic actual, mediul de afaceri se găseşte în faţa multor provocări. Strategia noastră rămâne aceea de a continua să ne adaptăm şi să ne transformăm serviciile, așa încât să răspundem aşteptărilor clienţilor noştri şi organismelor de supraveghere, cărora să le oferim încredere, stabilitate şi calitate la cele mai înalte standarde, şi aşteptărilor echipelor noastre de a avea o experienţă excepţională în EY”, declară Alina Dimitriu.

DESPRE EY

Este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 312.250 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări. Prezentă în România din 1992, este liderul de pe piața serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajați din România și Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Compania are birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share