Deutsche Bahn Cargo își mută birourile în One Cotroceni Park

Clădirea de birouri parte din proiectul One Cotroceni Park, deținut de One United Properties și dezvoltat pe locul fostei platforme Ventilatorul, va găzdui birourile Deutsche Bahn Cargo Romania, subsidiara română a celui mai mare transportator feroviar din Europa.

Dintr-o clădire de generație veche, noile birouri ale companiei Deutsche Bahn Cargo Romania, relocate la One Cotroceni Park, vor oferi angajaților spații de lucru construite conform celor mai înalte standarde.

Suprafața închiriată de 2.240 mp oferă o înălțime liberă de trei metri în toate zonele de birouri, pentru un nivel sporit de confort. Angajații DB Cargo vor beneficia și de cele mai recente tehnologii implementate, precum iluminarea cu LED, HVAC – încălzire, ventilație, aer condiționat și aport de aer proaspăt – și ascensoare de mare viteză, cu timp de așteptare optimizat, care recuperează energie.

Proiectul dezvoltat de One United Properties în zona Cotroceni deține certificare LEED Platinum, ce vizează funcționarea durabilă și impactul minim asupra mediului, și este în curs de certificare WELL Health and Safety, care are ca scop bunăstarea ocupanților săi și asigurarea celor mai bune condiții  la locul de muncă.

“Ne dorim să devenim cel mai atractiv angajator, prima alegere pentru cei care îşi doresc să lucreze în acest domeniu. Investiţia în viitor înseamnă investiţie în resursa umană şi facem asta pentru propriii angajaţi, cât şi prin atragerea tinerilor spre industria feroviară”, spune Eduard Iancu, directorul general al companiei.

One Cotroceni Park este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbană din București, cu funcțiune mixtă, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A, într-un parc de afaceri modern ce se conturează în cel mai dinamic pol de afaceri al orașului.

Creat într-o abordare holistică de tipul Live/ Work/ Play, ansamblul va oferi și facilități integrate, de la operatori de food (cantină, cafenele, wine-bar, bistro, restaurante), la fitness și servicii (farmacie, curățătorie, bancă) și acces la noua linie de metrou M5.

One Cotroceni Park va găzdui și un mare centru de Office Hospitality și conferințe, un avantaj în ceea ce privește eficiența spațiului, căci toate companiile ce își desfășoară activitatea aici vor putea utiliza sălile de întâlniri ale centrului și organiza diferite evenimente de business.

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Toate clădirile sale au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. Este primul dezvoltator imobiliar din România distins la nivel internațional cu premiul “Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume, la International Property Awards 2019-2020.

Articolul anterior

Un business de zeci de miliarde: Industria farma bate record după record

Articolul următor

DHL Express Romania continuă planul de investiții în România și își triplează capacitatea de transport

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share