Proprietarul brandului Napolact a creat 40 de locuri de muncă noi în fabrica din Cluj, după ce investit 3 milioane de euro într-o linie de producţie

Producătorul de lactate FrieslandCampina România a finalizat o nouă linie de producţie la fabrica din Cluj, care are o capacitate de 3.000 de tone.

Investiţia face parte din planul de extindere a fabricii din Cluj din Centrul de Excelenţă a brânzeturilor FrieslandCampina din România. Compania va produce aici felii şi blocuri de caşcaval Napolact, în varianta convenţională şi în cea ecologică, pentru a oferi pe piaţă o gamă completă de caşcaval. Produsele vor fi disponibile în toate canalele – în comerţul modern, în cel tradiţional, pe platformele de comerţ online şi HoReCa.

“Facem încă un pas în călătoria noastră strategică de a crea un centru de excelenţă pentru brânzeturi la Cluj, începută în 2017 cu noile facilităţi pentru telemea. Linia de producţie pentru caşcaval are o capacitate anuală de peste 3.000 de tone şi creşte cu 40 numărul de locuri de muncă din domeniul producţiei de brânză pentru clujeni. Ne-am angajat să aducem valoare în România în vieţile consumatorilor, angajaţilor, partenerilor, fermierilor, dar şi pentru comunitatea locală”, declară Ferenc Szecskó, director general FrieslandCampina România.

Caşcavalul Napolact completează gama de produse fabricate la Cluj: trei tipuri de telemea, brânză de burduf, brânză topită, unt şi lapte. Capacitatea de producţie a centrului de excelenţă în brânzeturi de la Cluj este de 8.000 de tone de brânză şi unt pe an şi până la 35.000 de tone de lapte în ambalaje de carton. FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producători de lactate din lume.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share