Deutsche Bank “pompează” încă 14,6 milioane euro în centrul de tehnologie din București

Foto: eestec.ro

Succesul centrului de tehnologie DB Global Technology, lansat în urmă cu aproape șase ani la București, a determinat Deutsche Bank AG să investească în continuare în dezvoltarea acestuia.

Centrul realizează aplicații financiare pentru platforma globală a băncii. De la înființare, DB Global Technology a derulat 700 de proiecte IT, cu o valoare globală de peste un miliard de euro, ce constau în soluții de tehnologie a informației si aplicații software, realizate de cei peste 900 de specialiști, angajați și colaboratori.

Capitalul primit va ajuta la dezvoltarea și consolidarea echipelor, lărgirea și aprofundarea setului de cunoștiințe, pregătirea cerințelor specifice viitoarelor proiecte și creșterea capacităților centrului în domeniul inovației. “Modelul nostru de business a trecut testul timpului: suntem o echipă matură, așezată, ce realizează proiecte în avangarda industriei financiare internaționale. Proiectele noastre sunt inovatoare și importante, deoarece au impact asupra a milioane de oameni și firme. În același timp, oferim șansa fiecărui coleg să se realizeze profesional și personal. Vom continua investițiile pentru un mediu de lucru plăcut: tehnologie, cursuri, ambianță, inițiativă personală, proiecte individuale, activități sociale și de dezvoltare personală. Suntem gata să primim în acest mediu, în continuare, elita industriei de IT, cu care să creștem împreună, pe termen lung”, declară Marian Popa, CEO al DB Global Technology.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Creșterea capitalului DB Global Technology reafirmă angajamentul Deutsche Bank pentru România, o economie care a confirmat și depășit estimările noastre inițiale în ceea ce privește potențialul industriei informatice, existența unui flux robust de specialiști pregătiți cât și o calitate superioară a infrastructurii informatice.

Mihai Ionescu

Chief Country Officer @ Deutsche Bank în România

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din 1998 și oferă produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, și servicii de Private Wealth Management, pentru persoane fizice. Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane și a câștigat în mod repetat distincția de “cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share