Un local din București le oferă discount de 10 la sută programatorilor

Nabu lansează o promoție specială pentru pasionații de narghilea și burgeri autentici și oferă, până la finalul lunii septembrie, o reducere de zece la sută pentru programatorii sau studenții la programare care vin la local.

Poziționat pe Bd. Pache Protopopescu, Nabu este locul unde se strâng adesea programatorii, deoarece localul a fost gândit și lansat chiar de un grup de programatori, pasionați de narghilea.

“Am deschis Nabu în august 2017, deoarece majoritatea locurilor cu narghilea din București au specific arăbesc. Noi am dorit să mergem pe un concept modern, dar și să introducem narghileaua în meniu. În timp, popularitatea localului a crescut organic, prin word of mouth, astfel încât deseori seara pe terasă se regăsește o parte din comunitatea de IT din București. Putem spune că este un loc în care mulți programatori se întâlnesc în timpul liber sau vin să lucreze într-un mediu mai relaxat”, declară Vali Malinoiu, co-proprietarul Nabu și programator în viața de zi cu zi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pe lângă burgeri și narghilea, clienții Nabu pot savura și un bubble waffle, un desert rar întâlnit în București. Mai multe informații despre meniu și prețuri pot fi găsite aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share