Digi 24 îşi schimbă structura de coordonare, din octombrie

Noua conducere a Televiziunii Digi 24, parte a Grupului Digi | RCS & RDS, va avea patru membri: Robert Găinescu, directorul Digi 24, Anca Mireanu, Cosmin Prelipceanu şi Mihai Dinei.

“Oamenii sunt o resursă importantă, iar rezultatele obţinute de postul Digi 24 se datorează unei echipe care crede în valori profesionale de necontestat precum echidistanţa şi informaţia corect tratată jurnalistic. Digi 24 este cea mai credibilă televiziune de ştiri din România, aşa cum indică studii independente realizate de instituţii respectabile, precum Reuters Institute şi Universitatea Oxford. De la lansarea din 2012 şi până în prezent, staţia şi-a construit o poziţionare solidă pe piaţa de profil”, declară Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi – RCS & RDS.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Robert Găinescu este un jurnalist de televiziune cu o experienţă ce se întinde pe mai bine de 20 de ani. A fost unul dintre producătorii principalei ediţii ale “Ştirilor Pro TV”, timp de peste 16 ani. Anca Mireanu s-a format în zona de consultanţă şi analiză politică şi are o bogată experienţă în presa online. Este fondator al unor portaluri de ştiri politice şi sociale. Cosmin Prelipceanu (foto) este realizator-prezentator al emisiunii “Jurnalul de Seară”. Cu experienţă de jurnalist de televiziune (TVR, Realitatea TV), face parte din echipa Digi 24 încă de la înfiinţarea televiziunii. Mihai Dinei este membru al Consiliului de Administraţie al RCS & RDS din 2003 şi lucrează în companie din 1999.

Parte a diviziei de media a Grupului Digi Communications, Digi 24 a fost lansată în martie 2012. A fost primul post de televiziune de ştiri din România ce emitea HD 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Din 2014, a intrat în regimul must-carry și a fost redifuzat gratuit şi de alţi operatori de televiziune prin cablu. În prezent, staţia are o reţea de studiouri regionale, în Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share