Directoratul Signal Iduna România are un nou membru

Compania de asigurări Signal Iduna România, lider pe segmentul asigurărilor de sănătate aferente activității de asigurări de viață, în funcție de volum, l-a numit pe Nicolae Trofin în rolul de membru în Directoratul companiei.

Nicolae Trofin va fi responsabil de coordonarea activității diviziei ce include departamentele Client Service, Vânzări și Marketing. Alături de el, din Directoratul Signal Iduna România fac parte Tiberiu Maier (președinte) și Mihaela Drugă (membru). Nicolae Trofin va continua să extindă segmentele de asigurări corporate și de asigurări individuale ale companiei și va pune accent pe dezvoltarea de soluții personalizate și diversificate, pentru atragerea și loializarea clienților.

Noul membru al Directoratului Signal Iduna are o experiență cumulată de peste 17 ani în domeniul financiar și în telecomunicații. A dezvoltat strategii de business, a format echipe și a construit relații de parteneriat pe termen lung cu clienții. Întors de curând din Dubai, unde a lucrat pentru un jucător important din domeniul telecomunicațiilor, a contribuit la creșterea satisfacției clienților și a vânzărilor prin strategiile de piață propuse și aplicate. 

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Noua componență a Directoratului Signal Iduna România este rezultatul numirii lui Mark Sigvard Osterloff, fost membru al Directoratului, la conducerea diviziei internaționale a Grupului Signal Iduna.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, format în 1999 prin fuziunea între Signal Versicherungen, Dortmund, și Iduna Nova Group, Hamburg. Signal Iduna este prezentă în Germania, Polonia, Ungaria, Elveția și România. Pe piața locală, operațiunile grupului german au început în iunie 2008 și au ca principală direcție asigurările private de sănătate. Compania oferă produse și pe liniile de asigurări de viață și asigurări de accident.

Articolul anterior

UniCredit Bank România "transferă" un prim-vicepreşedinte executiv din Bulgaria

Articolul următor

Coronacriza accelerează schimbarea pentru angajați: în doi-trei ani, sute de mii de locuri de muncă vor necesita abilități digitale

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share