Foto: Council of Women in Business in Bulgaria

Ca urmare a numirii de către Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank România și a primirii aprobării prealabile din partea BNR, Tsvetanka Mintcheva și-a început mandatul ca prim-vicepreședinte executiv și membru al Directoratului UniCredit Bank.

Tsvetanka Mintcheva, care are o carieră de peste 20 de ani în sistemul bancar și o importantă experiență managerială interdepartamentală, și-a construit întreaga carieră la UniCredit Group în Bulgaria.

Din poziția de membru al Directoratului UniCredit Bulbank, a condus cu divizia GBS a UniCredit Bulbank în ultimii doi ani, iar anterior, din 2013, a coordonat divizia de retail. Din acest ultim rol, a contribut la dezvoltarea și creșterea activității de retail, precum și a inovării, în diverse arii de activitate ale băncii.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Tsvetanka Mintcheva și-a început cariera în 2001, într-un post de stagiar. De la acel moment, a ocupat diferite poziții în aria de vânzări și de management în UniCredit Bulbank și a fost responsabilă și de construirea și dezvoltarea strategiei de multichannel a băncii. Este licențiată în economie și deține un MBA în afaceri internaționale la MIB School of Management, Trieste, Italia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană cu un sistem integrat de servicii de banking corporate şi de investiţii. Grupul este prezent în România prin UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Farmexim și Help Net vor avea șefi noi, din februarie

Distribuitorul de produse farmaceutice Farmexim și rețeaua de farmacii Help Net Farma…

A&D Pharma: CEO-ul Robert Popescu părăsește compania, după 10 ani

În urma integrării A&D Pharma în Dr. Max Group, Robert Popescu, CEO…

Ex-vicepreședintele executiv al Bancpost este noul şef al riscului la Patria Bank

Din 7 ianuarie, Codin Radu Năstase preia funcția de şef al administrării…

CEC Bank are o nouă conducere executivă

Laurenţiu Mitrache şi Bogdan Neacşu au preluat conducerea executivă a CEC Bank,…