Divizia Bayer Pharmaceuticals pentru România și Republica Moldova are un nou Country Manager

De luna aceasta, Cătălina Urse preia conducerea diviziei de produse farmaceutice a companiei Bayer pentru România și Republica Moldova de la Jorge Levinson.

Cătălina Urse s-a alăturat companiei Bayer în ianuarie 2020, în rolul de Head of Marketing and Marketing Excellence al diviziei Bayer Pharmaceuticals, și a contribuit la realizările Bayer din ultimii ani, inclusiv lansările de noi produse din ariile de cardiologie și oftalmologie, pe perioada pandemiei. Este licențiată în Farmacie și în ultimii 20 de ani a acumulat o experiență vastă în ariile de responsabilitate și și-a extins cunoștințele în diferite modele de afaceri din industria farma românească, de la distribuție și lanțuri de farmacii, până la companii farmaceutice locale și multinaționale.

Jorge Levinson continuă ca Head of Marketing Pharmaceuticals pentru clusterul Sudul Mediteranei și Marea Neagră, ce include România, Bulgaria, Moldova, Grecia și Ucraina.

Divizia Pharmaceuticals a companiei Bayer se concentrează pe produse eliberate pe bază de prescripție medicală, axată pe domeniile cardiologie, oftalmologie, îngrijirea sănătății femeilor, oncologie, hematologie și terapie celulară și genică. Portofoliul său include o gamă de medicamente aflate printre cele mai importante produse farmaceutice din lume pentru indicațiile lor.

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share