DocProcess își extinde echipa de management

Din 1 iulie, furnizorul de servicii pentru digitalizarea și automatizarea proceselor operaționale (financiar, contabil, achiziții, logistică, bănci și asigurări), deținut de antreprenorii români Liviu și Daniela Apolozan, l-a cooptat în echipa de management pe Bogdan Georgescu, în poziția de director comercial.

Funcția este nou creată în organigramă și face parte din planurile de dezvoltare ale companiei. Din această poziție, Bogdan Georgescu este responsabil pentru strategia comercială și dezvoltarea business-ului DocProcess. El are o experiență de circa 17 ani în vânzări, în companii precum UPC, Telemobil, Unicredit și Vodafone, unde a deținut poziții de conducere. Din 2013, a intrat în domeniul consultanței în HR, inițial ca partener al firmei Stein&Partner, iar din 2015 prin propria firmă – People Point/Human Capital Advisors.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

DocProcess are o echipă de peste 50 de angajați în România și Franța, și are în plan extinderea acesteia. La nivel global, are peste 3.200 de clienți, printre care Carrefour, Cora, Leroy Merlin, Altex, Albalact, Covalact și Mondelez, care și-au ameliorat eficiența proceselor financiare, de achiziții și de logistică cu ajutorul soluțiilor de automatizare prin RPA (Robotic Process Automation). Clienții DocProcess sunt societăți de tipul SSC (Shared Services Centers), BPOs (Business Process Outsourcing) și companii mari din retail, automotive, bănci și asigurări, care își propun să automatizeze diverse procese pentru a ușura activitatea angajaților și pentru a crește eficiența și productivitatea. Planurile companiei includ și sectorul B2G – business-to-government, mai ales că, din 2020, va intra în vigoare o Directivă UE privind transformarea digitală în administrația publică.

DocProcess este o companie 100 la sută românească, înființată în 2005 de familia Apolozan. Anul trecut, a realizat o cifră de afaceri de 1,65 milioane de euro, și estimează un nivel de 2,7 milioane în 2018. DocProcess a digitalizat până acum peste 80 milioane de documente, fapt ce se traduce prin salvarea a peste 8.800 de copaci, economisirea a 1.600 de tone de hârtie și reducerea amprentei de mediu cu 2.880 tone de CO2.

Articolul anterior

O româncă va conduce filiala din Elveția a celui mai mare operator de cablu şi internet fix din lume

Articolul următor

Frica de eșec în antreprenoriat

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share