Departamentul Technology Consulting de la EY România are un nou director

Ionuţ Isac s-a alăturat EY România în rolul de director în departamentul Technology Consulting.

Ionuț Isac va fi responsabil de furnizarea celor mai bune soluții tehnologice pentru clienţii EY, la nivel local şi internaţional, cu accent pe soluții de securitate cibernetică, tehnologii emergente, transformare digitală și extinderea domeniului de activitate al EY în proiecte complexe pentru clienții actuali și cei noi.

Noul director are o experiență profesională vastă în sectorul IT, în mai multe companii de top din domeniul tehnologiei. Expertiza sa acoperă un spectru larg de competențe, inclusiv din zona leadershipului tehnic în domenii-cheie, precum securitate cibernetică, cloud, dezvoltare software, dar şi în definirea strategiei de creştere şi dezvoltare a business-ului şi a echipelor, inovare ori managementul P&L.

Deţine o diplomă de licenţă în informatică la Queen Mary University of London și a absolvit studiile postuniversitare în domeniul sistemelor informatice de afaceri la University of Westminster, Marea Britanie.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 395.442 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări. Prezentă în România din 1992, furnizează, cu ajutorul celor peste 1.000 de angajați din România și Republica Moldova, servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță, către companii multinaționale și locale. Are birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share