Dragoș Petrescu preia președinția Romanian Business Leaders de la Dragoș Roșca, din aprilie

Din aprilie, Romanian Business Leaders (RBL) are un nou Consiliu Director, format din 13 antreprenori și executivi români.

Consiliul Director va fi condus de Dragoș Petrescu, președintele City Grill Restaurants, și de doi vicepreședinți, Marius Ștefan, proprietar și CEO al Autonom Group, și Felix Pătrășcanu, co-fondatorul FAN Courier Express. Ceilalți membri sunt Mihai Marcu (CEO, Medlife), Dragoș Neacșu (CEO, GS1), Sergiu Neguț (co-fondator, FintechOS), Măriuca Talpeș (CEO, Intuitext), Laura Florea (Managing Partner, Point Public Affairs), Angela Roșca (Managing Partner, Taxhouse-Taxand), Dan Pitic (Owner, Perpetuum), Iulian Cîrciumaru (Managing Partner, V7 Capital), Florin Furdui (Country Manager, Portland Trust) și Dan Isai (CEO, SaladBox).

Dragoș Petrescu este un antreprenor self-made, pornit de la zero. După multe experiențe în zona de retail, a devenit una dintre cele mai cunoscute voci ale industriei HoReCa. Și-a descoperit vocația pentru afaceri în anii ’90, iar acum conduce cea mai mare rețea de restaurante tradiționale din România, City Grill, fondată alături de Daniel Mischie. Activează și pe piața de delivery din București, cu City Grill Delivery, și este unul dintre primii cinci jucători de pe piața de delivery din Capitală, din anul pandemic 2020.

Dragoș Petrescu este investitor în formatul TV al emisiunii Imperiul Leilor. Misiunea lui de a întoarce experiența dobândită către tinerii antreprenori se regăsește și în alte inițiative, precum Tineri în Arenă (un proiect RBL). “RBL este vocea și vehiculul de acțiune al antreprenorilor pentru a construi o Românie în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască. Este o responsabilitate importantă pentru mine să duc mai departe visul pornit de fondatori, acum zece ani. Sper să contribui sustenabil la viziunea și direcțiile Fundației – antreprenoriat, educație și bună guvernare – astfel încât RBL să-și consolideze poziția de lider al organizațiilor antreprenoriale din România”, declară Dragoș Petrescu.

Prioritățile noului consiliu sunt creșterea sustenabilă a proiectelor de educație și antreprenoriat dezvoltate de fundație, întărirea pilonului de bună guvernare, creșterea comunității de membri și a implicării sale în proiectele și inițiativele organizației, și extinderea în alte orașe din țară și din străinătate.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share