Emma Zeicescu se alătură Philip Morris România, ca director de comunicare, după două decenii în presă

După o carieră de 21 de ani în televiziune, presă scrisă și online, Emma Zeicescu se alătură Philip Morris România, ca director de comunicare.

Emma Zeicescu este licențiată în jurnalism și s-a specializat în Breaking News și Talk-Show. A colaborat cu Realitatea TV (2006-2016), Televiziunea Română (2016-2019) și Gândul (2020-21). Este formator autorizat, consultant și trainer în comunicare și public speaking. Iubește comunicarea relevantă, activitatea de mentorat, creativitatea și crede în puterea fiecărui om de a construi și de a se reinventa.

Dragoș Bucurenci, care a condus echipa de comunicare din 2019, a preluat funcția de director al departamentului afaceri externe.

Philip Morris International (PMI) a investit 500 de milioane de dolari în fabrica din Otopeni, pentru transformarea acesteia dintr-o unitate de producție pentru țigări într-o fabrică de ultimă generație, care produce consumabile pentru produsele fără fum dezvoltate de companie. În 2022-2023, PMI va mai investi peste 100 de milioane de dolari și va continua să dezvolte capacitățile de producție pentru piața internă și externă.

Articolul anterior

Unicredit Bank are un nou prim-vicepreședinte executiv

Articolul următor

"No jab, no job": Angajații Citigroup care refuză vaccinarea vor fi concediați, din 14 ianuarie

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share