Enel a încheiat o poliță de asigurare împotriva COVID-19, pentru toți angajații

Una dintre cele mai mari companii de utilități din Europa, după capitalizarea de piață, și una dintre primele companii de electricitate de pe continent, în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat, Enel a încheiat o poliță de asigurare pentru acoperirea celor peste 68.000 de angajați ai Grupului la nivel global, în cazul spitalizării cu virusul COVID-19.

Prin intermediul poliței, Enel va garanta o indemnizație în numerar pentru toți angajații Grupului care sunt spitalizați în urma contractării virusului sau au urmat terapie intensivă. Acesta este primul instrument de asigurare din lume, care are ca scop garantarea sprijinului, la nivel global, pentru actuala pandemie, și va garanta beneficii suplimentare pe lângă toate celelalte polițe de asigurare și forme de asistență medicală deja utilizate în grup.

Dezvoltat în colaborare cu unul dintre liderii sectorului de asigurări și gestionare a riscurilor Aon SpA, acest instrument a fost activat imediat în toate țările în care Enel are angajați.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

În România, Enel are în jur de 3.100 de angajați în România și oferă servicii pentru trei milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de circa 128.000 km, în Muntenia Sud, Banat și Dobrogea, și acoperă o treime din piața locală de distribuție. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt principalii furnizori de energie din țară, iar oferta lor include energie electrică și gaze naturale, dar și servicii cu valoare adăugată (asistență, iluminat și altele).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

BCR donează 2,5 milioane de lei, în sănătate și educație, pentru susținerea luptei împotriva coronavirusului

Articolul următor

Dragoş Petrescu, fondatorul City Grill: Recomand tuturor din industria HoReCa să-şi păstreze angajaţii şi să folosească facilitatea şomajului tehnic

Articole din aceeași categorie
Total
173
Share