Evalueserve își extinde operațiunile din Europa prin deschiderea unui birou nou în București

Lider mondial specializat în servicii de cercetare și analiză de date și partener global al companiilor din top Fortune 1000, Evalueserve deschide al doilea centru de cercetare din România.

Cu noul birou din București, care se alătură celui înființat la Cluj-Napoca, în 2008, Evalueserve continuă să se concentreze pe dezvoltarea și livrarea de soluții de ultimă generație clienților săi din Europa. Conform conducerii companiei, accesul la specialiștii din București va îmbogăți echipa actuală de analiști – atât din țară, cât și din centrele globale.

“Această inițiativă întărește poziționarea Evalueserve pe piețele europene. Extinderea prezenței noastre în UE este parte integrantă a strategiei noastre, pe măsura dezvoltării relațiilor cu clienții noștri, care cunosc o creștere accentuată în regiune. Prin creșterea echipei din București, căutăm să stimulăm inovația și să oferim mai multe oportunități de muncă interesante talentelor din întreaga țară și din regiune”, spune Nand Gangwani, COO și CFO Evalueserve.

Biroul din București se dorește a fi un centru de excelență pentru Divizia de Risc și Conformitate din Departamentul de Servicii Financiare prin care Evalueserve le oferă suport băncilor și instituțiilor de profil. Pe lângă aceasta, va oferi soluții de inteligență și servicii de cercetare și analiză de date companiilor din sectoarele financiare, serviciilor profesionale și altele.

“Calitatea serviciilor oferite de echipele locale este excelentă, fapt ce ne-a încurajat să ne extindem prezența în țară. Având în vedere nivelul înalt de expertiză disponibil pe această piață, care aduce o valoare adăugată echipelor noastre din centrele din întreaga lume, ne propunem să devenim unul dintre cele mai bune locuri de muncă din România și să contribuim la dezvoltarea economiei regionale”, explică Dorin Badea, șeful centrului Evalueserve din România.

Dorin Badea, șeful centrului Evalueserve din România

DESPRE EVALUESERVE

Este o companie globală specializată în servicii de cercetare și analiză de date, care își ajută clienții să-și crească eficiența și eficacitatea operațiunilor esențiale prin metodologia mind+machine (minte + tehnologie). Parteneră globală a peste 25 la sută dintre companiile Fortune 1000, Evalueserve îmbină, cu ajutorul sinergiei mind+machine, expertiza umană cu produse și platforme digitale, pentru a construi aptitudini de analiză care le asigură clienților săi rezultate maxime.

Articolul anterior

Un an de stagnare: jumătate dintre studenți nu au primit nici măcar o ofertă de muncă, în 2020

Articolul următor

Ford investeşte încă 300 de milioane de dolari în România - va produce aici un nou vehicul comercial, inclusiv cu o variantă electrică

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share