Banner

Electronic Arts a ajuns la o echipă de 1.700 de oameni în România, în 15 ani de activitate pe piața locală

Una dintre cele mai mari companii de tehnologie și producătoare de jocuri video aniversează 15 ani de activitate în România.

Din 2005, EA România și-a consolidat prezența în sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor, a devenit unul dintre cele două studiouri din lume, unde este dezvoltată franciza de jocuri video EA Sports FIFA, alături de EA Vancouver, unul dintre cele mai mari centre EA de verificare a calității și printre cele mai importante centre de Security din EA, la nivel global.

“Am început anul cu o mulțime de planuri centrate în jurul oamenilor noștri, jocurilor, noilor tehnologii și activităților de branding, și îl continuăm cu optimism și încredere. Suntem mai uniți ca niciodată, în acest moment istoric, în care împlinim 15 ani de realizări și marcăm sute de proiecte. Suntem nerăbdători să dezvăluim cât mai multe fragmente din universul EA România, ce reunește sute de specialiști care lucrează la unele dintre cele mai populare jocuri video și tehnologii din lume, ca EA Sports FIFA și NHL, la binecunoscutul motor grafic – Frostbite, în Cloud sau Security”, declară Traian Bossenmayer (foto), director HR, EA România.

În 15 ani de activitate pe piața locală, EA România a crescut de la șapte la peste 1.700 de angajați și colaboratori, a dezvoltat echipe locale pentru unele dintre cele mai populare jocuri video din lume – FIFA, Need for Speed, UFC Mobile, NBA Mobile, NHL -, și echipe tehnice de top, precum Development Technology Services, EA Security, Network Support, Application Development sau Frostbite.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Potrivit conducerii companiei, EA România este un angajator care pune preț pe diversitate și egalitate de șanse și ale cărui valori se reflectă în activitățile anuale de voluntariat, în programul de responsabilitate socială corporativă EA Gives Back și în programul anual de internship, care oferă oportunități de lucru tinerilor din România, în diverse arii de activitate, precum Software Engineering, Data Analysis, Game Production și Project Management.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Anul acesta, EA România a devenit primul studio EA la nivel global, care a instalat un proiector arhitectural permanent. Pe fațada studioului EA din București rulează proiecții arhitecturale ce reprezintă proiectele dezvoltate local și alte activități ale studioului, printre care cea mai recentă campanie de recrutare derulată de EA România, prezentări ale echipelor locale care lucrează la dezvoltarea jocurilor EA și ale echipelor de Quality Verification, Security, Digital Platform, Frostbite ori IT.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share