Eviden a inaugurat primul său centru de cloud și securitate cibernetică din România

Compania Eviden, parte a grupului Atos, lider în domeniul digital, cloud, big data și securitate, a inaugurat, luna aceasta, CloudSecOps Center în România.

Situat în Timișoara, noul centru combină capabilități de cloud și securitate cibernetică și le oferă clienților un portofoliu unic de servicii cloud. Parte a rețelei globale de Centre de Cloud ale Eviden și conectat cu cele 17 SOC (Security Operation Centers), gestionate de peste 6.500 de specialiști în securitate, Centrul CloudSecOps realizează operațiuni avansate de securitate pentru serviciile cloud, în conformitate cu reglementările UE.

Noul centru face parte din rețeaua de patru Centre de Cloud ale Eviden, (Inginerie, Migrare, Operațiuni și Securitate), care sprijină clienții din toată lumea în fiecare etapă, de la migrarea în cloud și optimizarea continuă, până la accelerarea inovației, toate protejate sub umbrela securității cibernetice. Proiectul implică o colaborare strânsă a liniilor de business OneCloud și Big Data & Security ale Eviden pentru a proiecta, pentru a dezvolta și pentru a livra soluții, cu scopul de a susține abordarea Eviden, care oferă servicii cloud end-to-end la scară largă clienților săi.

“Într-un univers în care tehnologia este motorul inovației, Centrul de CloudSecOps din Timișoara reprezintă un simbol al excelenței. Îmbină experiența acumulată în domeniul cloud cu cea din industria securității cibernetice, pentru a crea un sistem de securitate solid în lumea digitală”, declară Chris Moret, Global Head of Cybersecurity Services la Eviden, Atos Group.

“Centrul este o dovadă a expertizei noastre, cu ajutorul căreia putem asigura securitatea și conformitatea datelor în cloud. Cu peste 120 de experți, face parte dintr-o rețea globală ce stabilește standardele pentru serviciile cloud. Aici, expertiza nu se referă doar la utilizarea cloud-ului, ci și la obținerea valorii adăugate oferită de acesta pentru a asigura un impact pozitiv asupra business-ului, livrând, în același timp, încredere clienților noștri”, explică Steve Midgley, Head of Cloud, Eviden, Atos Group.

“Noul centru CloudSecOps din România combină soluții specializate de consultanță, migrare și operare folosind Inteligența Artificială și Machine Learning și oferă servicii complete de cloud și securitate cibernetică. Prin acest pas, ne reconfirmăm poziția de partener de încredere, care oferă servicii de cea mai bună calitate și un mediu sigur“, adaugă Diana Sipos, Country Manager Eviden Technologies România.

Noul centru se angajează să ofere servicii cloud performante și include elemente de securitate dezvoltate printr-un model de livrare scalabil, prin parteneriate strategice cu jucătorii globali din industrie și cu parteneri relevanți la nivel regional. Eviden CloudSecOps Center este poziționat strategic pentru a facilita vânzări complete de securitate digitală și cloud și are capabilitatea de a se extinde constant, în funcție de cerințele și nevoile fiecărui client.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share