Atos are un nou Country Manager: Diana Sipos preia operațiunile companiei pe plan local

Compania franceză Atos, lider global în transformare digitală, a numit-o pe Diana Sipos în funcția de Country Manager pentru Atos IT Solutions and Services România.

În calitate de Country Manager, Diana Sipos va prelua implementarea strategiei companiei pe plan local, ce presupune încheierea de parteneriate strategice cu organizații relevante din zona IT și dezvoltarea portofoliului de servicii și de clienți. “Îmi propun să duc mai departe realizările colegilor mei, să dezvoltăm în continuare noi pârghii de extindere a business-ului pe plan local și să răspundem cât mai eficient nevoilor clienților noștri locali și internaționali”, spune Diana Sipos.

Diana Sipos, ex-Chief Financial Officer la Atos România, face parte din companie de la lansarea acesteia pe piața locală, în 2011. A construit strategia financiară locală, a coordonat operațiunile financiare ale subsidiarelor românești și a gestionat și proiecte globale de eficientizare operațională și control financiar intern. Are o experiență bogată pe zona de implementări de noi modele de afaceri și integrări de companii.

Înainte de Atos, a activat în departamentul financiar al companiei Siemens IT Solution and Services. Absolventă a ASE București (Facultatea de Finanțe-Bănci), a urmat și studii post-universitare de master în Management și Administrarea Afacerilor. Este membră a CECCAR și FCCA.

Diana Sipos preia noua funcție de la Cătălina Dodu, care a condus operațiunile filialei locale timp de nouă ani. Cătălina Dodu a ales o nouă oportunitate în parcursul său profesional. De-a lungul mandatului său de Country Manager, echipa Atos România a crescut de la 550 la peste 3.500 de angajați.

DESPRE ATOS SE

Este lider global în transformarea digitală, cu 112.000 de angajați. Nr. 1 european în securitate cibernetică, cloud și calcul de înaltă performanță, Grupul Atos oferă soluții personalizate end-to-end pentru toate industriile din 71 de țări. Atos România a încheiat anul 2022 cu peste 3.500 de angajați în sediile din București, Brașov, Cluj și Timișoara. Ei deservesc mai mult de 300 clienți din 15 țări. Compania are parteneriate cu instituții de apărare, securitate cibernetică, știință și sănătate. Este una dintre cele mai importante organizații franceze de pe piața din România. În 2022, a primit certificarea Great Place To Work.

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share