evoMAG aniversează 12 ani şi se extinde pe piaţa de servicii IT

Compania evoMAG va “ataca” piaţa serviciilor IT pentru utilizatori individuali. În această perioadă, evoMAG oferă reduceri aniversare de până la 80 la sută, la mii de produse.

Potrivit conducerii evoMAG, noile servicii completează oferta companiei şi fac parte din strategia de dezvoltare, menită să ofere clienţilor o experienţă cât mai plăcută. “Suntem de 12 ani pe o piaţă extrem de competitivă și am ajuns la acea maturitate care ne dă încredere să accesăm piețe noi și să adăugăm servicii adiacente produselor din ofertă. Am inclus în portofoliul noastru zece tipuri de servicii IT, cu precădere în zona de mentenanţă, ce au ca scop rezolvarea unora dintre cele mai uzuale nevoi ale clienţilor”, spune Mihai Pătraşcu (foto), CEO evoMAG.

Serviciile lansate vizează zona de asamblare de produse (standard şi premium), montări de componente, instalare de software, actualizări, diagnosticare de probleme de funcţionare ale echipamentelor, testare de produse, clonare HDD/SSD, curăţare laptop/desktop. Preţurile serviciilor pornesc de la 29 de lei şi ajung la 99 de lei, în funcţie de tip şi complexitate.

Pentru a marca 12 ani de activitate, evoMAG a demarat o campanie aniversară cu promoţii la mii de produse şi reduceri de până la 80 la sută la echipamente TV şi multimedia. Campania se desfăşoară până în 14 mai şi oferă, printre altele, reduceri la telefoane (până la 39 la sută), tablete (până la 30 la sută), smartwatch-uri (până la 56 la sută, cu preţuri de la 79 de lei), căşti bluetooth şi audio (până la 59 la sută, cu preţuri de la zece lei), boxe portabile (până la 48 la sută), acumulatori externi (până la 42 la sută, cu preţuri de la 19 lei), componente PC şi periferice (până la 40 la sută), laptop-uri (până la 40 la sută, cu preţuri de la 899 lei).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share