EY România își sărbătorește a 25-a aniversare cu cea mai luminoasă proiecție 3D

Cele mai mari videoproiecții 3D din România vor putea fi văzute pe 23 și 24 mai, între orele 21 și 24, pe sediul EY România (Bucharest Tower Center Building, Bd. Ion Mihalache).

Evenimentul va include câteva premiere: cea mai mare distanță de proiecție (240 de metri – din Turnul BRD), cea mai înaltă cotă de amplasare a proiectoarelor și cea mai înaltă videoproiecție (12 etaje). Cu această ocazie, EY va marca 25 de ani de activitate în România. Vor fi folosite elemente din identitatea EY, din istoria locală a EY, dar şi elemente specifice clădirii, alături de structuri tridimensionale, construite de la zero. Compoziţia finală va fi o construcţie fluidă în mişcare, vizibilă din Piaţa Romană, care exploatează zona cu sticlă serigrafiată ca pe un ecran uriaş: 35 de metri (lăţime) x 55 de metri (înălţime).

Pentru obținerea luminozității de 105.000 de lumeni, se vor folosi mai multe proiectoare, printre care și unul de 45.000 de lumeni, de  rezoluţie 4K – cel mai puternic proiector din lume cu lampa Xenon, unic în România. Se va obține astfel cea mai mare luminozitate într-un proiect de videomapping, realizat de un antreprenor român.

DESPRE EY ROMÂNIA

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de circa 29,6 miliarde de dolari, în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale de la înfiinţare, în 1992. Cei peste 700 de angajaţi din România şi Republica Moldova (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău) furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri, către companii multinaţionale şi locale. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială, ce are loc în fiecare an, în iunie, la Monte Carlo. În finala mondială este acordat titlul World Entrepreneur Of The Year.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share