EY România “transferă” doi specialiști de top, de la PwC

Horaţiu Cocheci şi Nicoleta Dumitru s-au alăturat departamentului People Advisory Services al EY România, în calitate de Director, respectiv Senior Manager.

Atât Horaţiu Cocheci, cât şi Nicoleta Dumitru, au ocupat poziţii similare în cadrul unei alte companii din Big 4. Horațiu a fost Manager Senior, Servicii de consultanţă în Resurse Umane, la PwC România, iar Nicoleta a fost Manager – People & Change Consulting Services în cadrul aceleiași companii. Cei doi specialiști vor elabora soluţii care să ajute organizaţiile în abordarea provocărilor actuale privind capitalul uman: dificultăţi în atragerea competenţelor necesare, dezvoltarea rapidă de noi talente şi nevoia de adaptare a practicilor de resurse umane la un mediu extern în permanentă schimbare.

Susţinerea organizaţiilor în gestionarea corespunzătoare a acestor provocări reprezintă o direcţie strategică pentru EY, atât la nivel global cât şi în România, arată conducerea companiei. “Ne dorim să <însoţim> organizaţiile pe parcursul proceselor de transformare pe care le traversează, pornind de la derularea evaluărilor organizaționale, asigurând suportul necesar pe parcursul transformării, dar şi dezvoltând practici de resurse umane inovatoare, adaptate realităţilor interne şi externe. Implicit, prin modul în care ne propunem să implementăm intervenţiile noastre, dorim să facilităm repoziţionarea funcţiei de resurse umane în cadrul organizaţiei și să asigurăm sustenabilitatea intervențiilor prin dezvoltarea competențelor interne susținute de instrumente de monitorizare moderne”, spune Claudia Sofianu, Partener EY România şi coordonatorul departamentului People Advisory Services.

Horaţiu Cocheci va coordona implementarea direcţiilor strategice ale EY România pe aria de HR Advisory. Are o experienţă de peste 15 ani în domeniul resurselor umane şi al consultanţei. Ariile sale de expertiză integrează managementul performanţei, dezvoltare organizaţională şi managementul recompensării. Pe lângă implicarea directă în elaborarea şi implementarea soluţiilor de management şi dezvoltare a capitalului uman, pentru o gamă variată de clienţi, contribuie la dezvoltarea comunităţii de profesionişti în domeniul resurselor umane și este membru în echipa de conducere a HR Club România. În plus, Horaţiu Cocheci deţine certificări internaţionale în domeniile managementului strategic şi al managementului recompensării. “Ne propunem să ne îndeplinim obiectivele strategice prin dezvoltarea de soluţii adaptate <personalităţii> fiecărui client, prin intervenţii rapide, uşor de implementat şi de înţeles, cu o rentabilitate cuantificabilă. Ne dorim să devenim parteneri de încredere pentru organizaţii diverse, din punct de vedere al acţionariatului, dimensiunii și sectorului de activitate”, declară Horaţiu Cocheci.

Nicoleta Dumitru va gestiona proiectele specifice derulate pe zona de consultanţă în domeniul capitalului uman. Are o experienţă de peste zece ani în domeniul consultanţei în resurse umane. Ariile sale de expertiză includ dezvoltarea şi eficiența capitalului uman, asistenţă pe parcursul proceselor de  fuziuni şi achiziţii şi managementul recompensării. A coordonat proiecte de consultanţă de amploare, pentru organizaţii locale şi internaţionale, deţine certificări internaţionale în domeniile managementului strategic şi al managementului recompensării, şi a contribuit la dezvoltarea primului sistem local de certificare a profesioniştilor în resurse umane, elaborat de HR Club România. “Indiferent de aria de intervenţie, abordările noastre au în centru două principii: aliniere la strategia organizaţiei (prin parteneriat direct cu managementul organizaţiei pe parcursul proiectului) şi asigurarea sustenabilităţii intervenţiei noastre (prin transfer adecvat de cunoştinţe către echipa de resurse umane şi către management)”, menţionează Nicoleta Dumitru.

Despre EY

Este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de circa 29,6 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale de la înfiinţare, în 1992. Cei peste 700 de angajaţi din România şi Republica Moldova (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău) furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri, către companii multinaţionale şi locale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share