Banner

IAA-YP: “Juniorii” din marketing și comunicare au un nou președinte

Organizația care reunește tinerii profesioniști din domeniul marketingului și comunicării și-a desemnat noua conducere.

Iulia Niculae (foto), Marketing Manager al Federației Române de Fotbal, îi ia locul Ioanei Sigarteu, care a condus IAA Young Professionals România – București în ultimii trei ani. Noul board este format din Alexis Musca, Radu Rotaru, George Toma și Ivona Băbărelu.

“Fac voluntariat de la 13 ani și am pierdut de mult șirul proiectelor minunate la care am luat parte. Cu toate acestea, IAA Young Professionals rămâne organizația mea de suflet. Poate pentru că am crescut profesional și personal odată cu asociația – primul meu job în advertising a coincis cu intrarea în YP. În opt ani de YP, am am avut diverse roluri, de la fundraiser la om de comunicare sau Project Manager. În ultimii trei ani, am fost vicepreședinte și, împreună cu Ioana Sigarteu, Claudiu Petria și Ioana Vieru, ne-am axat pe creșterea vizibilității proiectelor ONG-ului și pe dezvoltarea tinerilor din maromm. Eforturile întregii organizații au fost răsplătite în 2016 – IAA YP România a fost desemnat cel mai bun chapter YP din lume. Pe lângă o serie de proiecte interne, îmi propun să dezvolt parteneriate cu alte IAA YP Chapters – să învățăm unii de la alții, să luăm inspirație din afară și să creăm proiecte comune”, scrie Iulia Niculae, într-o postare pe LinkedIn.

IAA Young Professionals este un program al IAA (International Advertising Association), ce reunește tineri profesioniști sau studenți în ani terminali de facultate sau master, atrași de pasiunea comună pentru domeniul marketingului și comunicării. În întreaga lume există peste 1.000 de membri IAA Young Professionals.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share