Fabricile HeidelbergCement caută viitori specialiști în domeniul producției cimentului

18 noi posturi de ucenici sunt disponibile la HeidelbergCement România, la a treia ediție a Programului de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă – Școala de Ucenicie 2018-2020.

Posturile vor fi disponibile în fabricile de ciment Fieni (județul Dâmbovița), Chișcădaga (Hunedoara) și Tașca (Neamț), iar la finalul celor doi ani de pregătire, absolvenții vor avea posibilitatea să devină angajați în companie. Noua serie de ucenici va fi pregătită pentru calificarea în meseria de operator flux pentru fabrica de ciment. Participanții vor parcurge un plan de formare profesională și unul de pregătire practică, specific domeniului de activitate – procesul tehnologic de producție a cimentului, sub îndrumarea unor coordonatori de ucenicie, specialiști cu experiență ai companiei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În cei doi ani de pregătire profesională și calificare la locul de muncă, ucenicii vor fi angajați într-una dintre cele trei fabrici de ciment HeidelbergCement România, printr-un contract de ucenicie. La final, vor susține un examen de absolvire, după care vor obține un certificat de formare profesională, recunoscut la nivel național și european, și vor putea primi oferte pentru posturi corespunzătoare calificării lor, la HeidelbergCement.

Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, să aibă cunoștințe de bază de matematică și fizică-mecanică, și să nu dețină deja calificarea pentru meseria de “operator flux pentru fabrica de ciment”. Ei vor trece, în prima etapă, printr-o testare a cunoștințelor teoretice de matematică și fizică-mecanică, iar în funcție de rezultate și de evaluarea profilului personal, vor susține interviul final.

Lansat în 2014, programul derulat de HeidelbergCement a pregătit până acum tineri în meseriile de lăcătuș mecanic întreținere și reparații universale, operator cameră de comandă pentru fabrica de ciment și electrician întreținere și reparații. Cei interesați de programul de ucenicie pot trimite CV-ul la adresa resurseumane@heidelbergcement.ro, până în 15 iulie. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share